Jumanji: Welcome to the Jungle


Jumanji: Welcome to the Jungle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

UHD: Godt 20 år efter originalen med Robin Williams suger Jumanji-spillet, der har tilpasset sig og nu er et computerspil, fire teenagere ind i det nådesløse spil, hvor man skal vinde, hvis man vil komme ud i live.

Ligesom i originalen er det dog først og fremmest de indre dæmoner, de fire hovedpersoner skal overvinde, og selv om historien er håbløst forudsigelig fra start til slut, er "Jumanji" godt selskab undervejs, takket være Jack Black, Kevin Hart, Dwayne "The Rock" Johnson og Karen Gillan.

Dialogen er velskrevet, jokesene er veltimede, og samspillet mellem Kevin Hart og Dwayne Johnson bliver kun overgået af Jack Black, der stråler som selvoptaget teenager fanget i en midaldrende mands krop.

Filmens fulde titel er "Jumanji: Welcome to the Jungle", og hovedpersonerne lander da også i en eventyrlig jungle, der på UHD-udgivelsen ser imponerende flot ud.

Junglen byder på en ren farveeksplosion med alt fra nuancer af grøn over mørkeblå floder og grå klipper til hovedpersonernes røde og kaki-farvede tøj, og det hele står machete-skarpt.

De mørke scener rummer masser af detaljer, og jaguarernes funklende øjne og ilden fra fakler illustrerer kontrasten flot.

Fra start til slut er "Jumanji" en visuel godbid, og junglen bliver endnu mere levende takket være et lækkert og detaljeret Dolby Atmos-lydspor.

"Jumanji" byder på en pæn portion ekstra-materiale, hvor der er de traditionelle interviews med de medvirkede, en underholdende gag-reel, bag om nogle af computereffekterne i filmen samt en guidet tur med spillets NPC/guide, Nigel (spillet af Rhys Darby).

Jumanji: Welcome to the Jungle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce