Vild og vægtløs action

Den vægtløse ninja er en formidabel kæmper

Vild og vægtløs action

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spiltest. Den svævende ninja-pige er tilbage i et flot men ujævnt eventyr.

Mange drømmer om at flyve (også bogstaveligt - i drømme), og få spil gengiver oplevelsen så drømmeagtigt som "Gravity Rush". Her hvirvles man rundt i et felt af vægtløshed, hvor der ikke er noget op og ned - bare fuld frihed og ubesværet fremdrift.

Vi starter dog helt nede på jorden i fortsættelsen, der netop er udgivet til PS4. Hovedpersonen har mistet evnen til at trodse tyngdeloven, så hun løber rundt som stik-i-rend-pige for at hjælpe folk med stort og småt.

Introduktionen er langtrukken og unødvendig, hvis man kender originalen. Men pludselig er du flyvefærdig, og snart lærer du at bøje tyngdekraften på nye måder, som gør dig lettere og hurtigere - eller tungere og mere hårdtslående. Du kan også suge objekter til dig og bruge dem som våben mod fjenderne.

Kampene er intense, især når du får følgeskab af din gamle rival. Sigtekornet hjælper med at ramme fjenderne, hvor det gør ondt, men kameravinklen kan stadig drille i nogle situationer.  

 

Fans af den japanske manga-stil vil nyde udsigten.  
Fans af den japanske manga-stil vil nyde udsigten.  

Stilsikker grafik

Spillets områder har vidt forskellige stilarter, og for en gangs skyld udforskes det hele lodret, fordi byerne breder sig i højden. Omgivelserne er fyldt med liv, og farverne er holdt i en stram og stilfuld palet.

Er man til japanske tegnefilm, vil man nyde udsigten. Andre vil nok finde, at det hele ind imellem bliver et nummer for nuttet - eller bare mærkeligt. Det gælder især historien, der virker sært fragmenteret med flere løse ender og kiksede forsøg på humor.

Spillet er enormt - ja nærmest svimlende, hvis man følger alle sidemissionerne. Men det er en broget omgang. Mange missioner er medrivende og fyldt med overraskelser - andre er dræbende ensformige og langtrukne. Vi havde foretrukket et kortere spil med strammere fokus. Men for fans af serien - og genren - er der ikke noget at betænke sig på.  

 

Fakta: "Gravity Rush 2"

Fire stjerner ud af seks

Udgivet til PlayStation 4.

Pris: ca. 500 kr.

Aldersmærke: 12 år.

Mere information: kortlink.dk/pg87

Videotrailer: www.youtube.com/watch?v=OAXNQveHsG0  

 

Vild og vægtløs action

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce