Dødsfald: Anna Morsing Jørgensen


Dødsfald: Anna Morsing Jørgensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anna Kristiane Morsing Jørgensen, Hadsten, er død, 89 år.

Anna Morsing Jørgensen blev født på Djursland. Hun og to brødre voksede op i Ørsted, hvor deres far var pantefoged og søndagsskolelærer.

Som ung kvinde gik Anna Morsing Jørgensen til kor hos KFUM og K i Randers, hvor hun traf thyboen Erling Morsing Jørgensen, der senere blev økonomichef hos bl.a. Electromatic. Parret giftede sig i 1952, og efter en årrække på Djursland flyttede de i 1967 til Hadsten, hvor Anna Morsing Jørgensen har boet lige siden.

Med ægteskabet blev Anna Morsing Jørgensen husmor på fuld tid. Hun tog sig af hjemmet og børnene Annette og Henrik og havde også meget stor fornøjelse af sin have - en interesse, hun delte med sin mand.

Anna Morsing Jørgensen var vokset op i et meget religiøst hjem, og den kristne tro forblev et fundament for hende gennem hele livet. Hun havde en stor interesse for det religiøse aspekt i tilværelsen og var et aktivt medlem af menigheden omkring Sankt Pauls Kirke, men hendes tro kom også til udtryk i en stor omsorg og interesse for andre mennesker. Det gjaldt ikke kun familien, men også børnenes venner og hendes sponsorbørn ude i verden, ligesom hun gav bidrag til flere velgørende organisationer.

Anna Morsing Jørgensen havde et mildt og imødekommende væsen. I det daglige havde hun nok i sin hjemlige verden, og udlandsrejser fristede hende ikke, men hun var samtidig meget politisk interesseret og særdeles velorienteret om den store verden. Hun læste flere aviser hver dag og fulgte til det sidste med i både nyheder og debatprogrammer på tv.

Anna og Erling Morsing Jørgensen nåede at få 67 års tæt parløb inden hans pludselige død i maj 2017. Tabet tog hårdt på Anna Morsing Jørgensen, men hun holdt fast i sin hverdag med de mange ting, der interesserede hende, og blev boende i den ældrebolig, hvor hun og Erling netop var flyttet ind. I november 2017 fik hun imidlertid konstateret kræft, der viste sig uhelbredelig, og hun tilbragte derfor den sidste måned frem til sin død på Hospice Søholm.

Anna Morsing Jørgensen efterlader sig en datter og en søn.

kit

Dødsfald: Anna Morsing Jørgensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce