Dødsfald: Annalise Larsen


Dødsfald: Annalise Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annalise Larsen, Holmstrup på Jernaldervej, er død, 84 år.

Annalise Larsen blev født i Falstersgade og voksede op som enebarn. Hun var velbegavet og havde klæbehjerne, og med sin sans for grammatik og retskrivning fik hun som ung kvinde arbejde med renskrivning af forfatteres manuskripter, inden hun senere blev sekretær på et advokatkontor.

I 1956 giftede Annalise Larsen sig med Villy. Parret boede flere forskellige steder i midtbyen, inden de senere flyttede til Bispehaven og derpå til Holmstrup i 1982.

Kort efter at Annalise Larsen havde født sit første barn, forlod hun advokatkontoret for at blive hjemmegående. Hun havde savnet søskende gennem hele sin opvækst, og det rådede hun bod på ved i stedet at blive mor med stort M. Fra 1958 til 1977 fik Annalise og Villy Larsen 10 børn. Med en hjemmegående mor og en far, der bl.a. var kontrollør i Tivoli Friheden og arbejdsmand, boede familien trangt, men Annalise Larsen var hele livet stolt af sin store børneflok. Hun omfattede dem alle med stor omsorg og kærlighed og tog også hjertevarmt imod alle børnenes venner i en sådan grad, at hjemmet i Holmstrup nærmest blev områdets ungdomsklub.

I begyndelsen af 1960'erne, da parret endnu kun havde to børn, åbnede de også deres hjem for to tyske feriebørn, som Annalise Larsen til sin glæde fik kontakt med igen, da hun i sine modne år og med stor fornøjelse lærte at bruge computer.

Kirkens Korshærs Fredagsfamilie, der var målrettet store familier, blev et betydningsfuldt indslag i familiens liv. Børnene fik dermed også mulighed for at komme på lejr hver sommer, og de stiftede langvarige venskaber med de børn, de traf der. Sammen havde Annalise og Villy Larsen også overskud til at være frivillige i Hasle Boldklub i en årrække, hvor de drev kiosken og arrangerede bankospil - en af Annalise Larsens fritidsfornøjelser. En anden stor interesse var brevvekslingen med de pennevenner, hun havde haft siden sin pigetid, og som hun i det sidste år også mailede flittigt med.

I 1998 mistede Annalise Larsen sin mand, og da de yngste børn samtidig flyttede hjemmefra, flyttede hun til en mindre lejlighed i Holmstrup. Som 70-årig traf hun fynboen Teddy. Parret beholdt hver deres bolig, men Teddy faldt godt til i Annalise Larsens familie, og de fik nogle gode år sammen, inden Annalise Larsen blev ramt af flere blodpropper, der bl.a. betød, at hun til sidst mistede evnen til at tale flydende. Hun døde pludseligt af endnu en blodprop, og foruden Teddy efterlader hun sin store børneflok og svigerbørn samt 31 børnebørn og 14 oldebørn.

kit

Dødsfald: Annalise Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce