Dødsfald: Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen

Dødsfald: Bjarne Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arkitekt M.A.A. Bjarne Nielsen, Risskov, er død, 75 år.

Bjarne Nielsen blev født i Aarhus. Han voksede op på henholdsvis Skjernvej og i Aalborggade sammen med en storesøster; og med en far, der var mangeårig formand for AGF - vinhandler Søren Nielsen - blev Bjarne Nielsen selv en rigtig århusdreng.

Familien havde sommerhus på Fedet i Risskov, hvor de tilbragte somrene. Senere fik Bjarne Nielsen mulighed for selv at købe sommerhusgrunden, og her tegnede og byggede han det hus, der i næsten 40 år har været rammen om hans eget familieliv.

Bjarne Nielsen var oprindeligt uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Han læste efterfølgende til arkitekt og blev arkitekt M.A.A i 1988, men allerede som 23-årig var han blevet ansat på C.F. Møllers Tegnestue, hvor han bl.a. var involveret i flere af byens større ombygningsprojekter heriblandt på Århus Kommunehospital, Aarhus Teater og Aarhus Universitet. I alt blev det til 34 år på den kendte tegnestue, inden Bjarne Nielsen måtte stoppe som 57-årig p.g.a. sygdom.

I januar 1968 giftede Bjarne Nielsen sig med Lotte, og parret nåede dermed at fejre guldbryllup. De fik børnene Lone og Søren, der i dag begge bor i København, hvor de driver virksomhed sammen.

Bjarne Nielsen var en omgængelig og vellidt mand med en meget stor kontaktflade. I næsten 40 år var han aktiv i Odd Fellow 101 Hans Broge-logen og i Skydeselskabet Centrum, og med sin opvækst blev han en stor foldbold- og AGF-fan. Han holdt også af at gå på jagt og havde desuden en forkærlighed for Spanien, hvor han hvert år holdt sommerferie sammen med sin hustru.

Efter længere tids sygdom sov Bjarne Nielsen stille ind på sin 75-års fødselsdag. Han efterlader sin hustru og deres to børn samt fire børnebørn - alle drenge.

kit

Dødsfald: Bjarne Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce