Dødsfald: Elisabeth Jeppesen


Dødsfald: Elisabeth Jeppesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elisabeth Jeppesen, Aarhus, er død, 91 år.

Elisabeth Jeppesen voksede op ved Engesvang sammen med en bror. Som ung var hun i huset og blev allerede som 20-årig gift med Gudmund Jeppesen. Sammen fik de sønnerne Leif og Niels Jørn og datteren Hanne.

De første år boede familien i Give, hvor hendes mand var bagersvend. Selv var hun hjemmegående, indtil hun og hendes mand i 1956 købte bagerforretning i Skovgaardsgade i Aarhus. Her tog hendes mand sig af bageriet, mens hun stod for forretningen. Hun var glad for kontakten med kunderne og var meget vellidt.

Elisabeth Jeppesen mistede allerede i 1982 sin mand. Kort tid efter forpagtede hun forretningen ud - nogle år til en bagermester og siden til et pizzeria. Familien havde de første år boet i Skovgaardsgade, men var omkring 1970 flyttet til Vestervang. Da hun blev alene, brugte hun sin tid på at dygtiggøre sig på flere måder.

Selv om hendes schweiziske svigerdatter talte et udmærket dansk, begyndte Elisabeth Jeppesen at gå til tysk for at kunne hendes sprog. Hun købte også et klaver og lærte at spille. Desuden var hun flittig deltager til foredrag og andre ældrearrangementer i sognet.

I det hele taget havde hun et aktivt liv, indtil flere skavanker kom til. Efter at hun for seks år siden brækkede en hofte, flyttede hun til det nye plejecenter i Vestervang, hvor hun kom i trygge rammer. Desuden var hun begunstiget af at have sin datter boende i nærheden, og hun var til uvurderlig hjælp og støtte.

Elisabeth Jeppesen var kendt som et sødt menneske og utrolig venlig og opmærksom over for andre. Hun efterlader sig sine børn og svigerbørn samt to børnebørn og tre oldebørn.

IL

Dødsfald: Elisabeth Jeppesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce