Dødsfald: Erik Hansen


Dødsfald: Erik Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere medarbejder ved Aarhus Kommunale Værker Erik Hansen, Vejlby-Risskov, er død, 89 år.

Erik Hansen blev født i Ormslev, hvor han voksede op på et husmandssted sammen med to brødre og en søster. Han kom tidligt ud at tjene på en gård i Harlev, men blev derefter ansat ved den daværende Hammel-bane. Sammen med sin far udførte han alt forefaldende arbejde på banen - eksempelvis rydning langs sporet.

I slutningen af 1950'erne kom Erik Hansen til eksportkajen på Aarhus Havn, hvor han arbejdede med at losse og laste den tids eksportbåde i nogle år. Herefter skiftede han til lagergården på Aarhus Kommunale Værker, hvor han nåede at holde 25-års jubilæum, inden han gik på efterløn.

I 1948 traf Erik Hansen Grethe til et bal i Skovby. Efter fem år som kærestepar lykkedes det endelig parret at få en lejlighed i Ny Munkegade. De blev gift i januar 1953 og kunne dermed fejre krondiamantbryllup tidligere i år. Parret fik sønnen Hans-Erik, og Erik Hansen blev med tiden frivillig i ASA, hvor han bl.a. blev formand for ungdomsafdelingen og stod for klubbens bankospil i en lang årrække. Også AGF fulgte han ivrigt med i, og det blev en særlig fornøjelse, da han efterhånden kunne drøfte holdets op- og nedture på banen med sine voksne børnebørn.

I 1971 flyttede parret til Tietgens Plads og otte år senere til Næringen, hvor de siden har boet. Her nød de muligheden for også at få en have. Bilture ud i det blå var en anden fælles fornøjelse for Grethe og Erik Hansen, men den største glæde var, da der kom tre børnebørn og med tiden også seks oldebørn - tre piger og tre drenge - i familien, der alle fik en stor plads i Erik Hansens hjerte.

Erik Hansens sidste tid blev præget af tiltagende alderssvækkelse, men med god støtte fra den kommunale hjemmepleje kunne han blive boede i sit hjem, hvor han efter en pludselig forværring sov stille ind kort tid før sin 90-års fødselsdag. Han efterlader sin hustru, søn og svigerdatter samt de tre børnebørn og seks oldebørn.

kit

Dødsfald: Erik Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce