Dødsfald: Gudrun Jepsen


Dødsfald: Gudrun Jepsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gudrun Jepsen, Hinnerup, tidl. Korsholm, er død, 99 år.

Gudrun Jepsen voksede op på Houmarksgården ved Norring sammen med fire søskende.

Som ung pige var hun på Egå Efterskole, og opholdet der blev en stor oplevelse for hende. Hun havde også arbejde som ung pige i huset og traf her den sønderjyske gartner Carl Jepsen, som havde job i nærheden.

Parret giftede sig i 1939 og slog sig ned i Korsholm, hvor de sammen grundlagde et blomstergartneri, der med tiden blev storleverandør af alpevioler og et af landets største gartnerier. Det videreføres i dag af tredje generation i familien under navnet Queen og med en omfattende produktion af kalenchoe.

Gudrun og Carl Jepsen fik tre børn og med i alt fire ansatte, der havde kost og logi, var det en stor husholdning, som Gudrun Jepsen havde ansvaret for, ved siden af sin indsats i gartneriet.

Gudrun Jepsen var i mange år engageret i husmoderforeningen i Hinnerup, hvor hun undervejs bestred formandsposten i årrække. Hun var en begavet og aktiv kvinde med en stor interesse for både skønlitteratur og biografier, og hun mestrede tillige mange former for håndarbejde. Bl.a. vævede hun i hundredvis af smukke viskestykker og hæklede mange fine tæpper, hvor hendes sans for farvesammensætninger kom til udtryk.

Gudrun Jepsen, der mistede sin mand i 1995, boede i stuehuset til gartneriet i 69 år, inden hun i 2008 flyttede til en lejlighed i Hinnerup, hvor hun også fik nogle gode år. Her holdt hun af at gå til foredrag og havde også fornøjelse af et sangkor, hun var medlem af i en årrække.

Gudrun Jepsen klarede sig selv, indtil hun som 97-årig blev ramt af en blodprop. Siden da har hun boet på Hinneruplund, hvor hun sov stille ind. Hun efterlader sine tre børn og seks børnebørn samt 16 oldebørn og to tipoldebørn.

KIT

Dødsfald: Gudrun Jepsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce