Dødsfald: Hans Kaae


Dødsfald: Hans Kaae

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere direktør for kølefabrikken Sabroe Hans Kaae, Viby, er død, han blev 75 år.

Hans Kaae var ansat ved Sabroe i 36 år. Han voksede op i Aarhus og blev uddannet værktøjsmager ved Caspersens Maskinfabrik. Da han kort tid efter kom til Sabroe som kølemontør, blev det starten på en lang karriere i kølevirksomheden. Han blev siden personalechef, så underdirektør, derefter direktør for beholderfabrikken og senest direktør for støberiet, men da firmaet blev overtaget af det amerikanske firma York Refrigeration, stoppede han.

Hans Kaae var dog langt fra færdig på arbejdsmarkedet og startede sit eget firma Atatec, hvor han trods sygdom arbejdede indtil for et år siden.

Foruden direktørposterne hos Sabroe havde han en række tillidsposter i blandt andet Dansk Industri. Som direktør for Sabroe var han på mange forretningsrejser blandt andet til Skt. Petersborg, i alt 65 gange var han i Rusland, og han blev udnævnt til æresborger i Skt. Petersborg. Når de russiske samarbejdspartnere ikke kunne komme hjem på grund af optøjer i hjemlandet, boede de hos Hans Kaae og hans hustru Kirsten.

Parret mødte hinanden i 1963 og blev gift i 1970. Siden 1980 har de boet i Viby, og ferierne tilbragte de i deres sommerhus på Mols. Han holdt også af at køre på motorcykel.

Hans Kaae efterlader sig sin hustru og parrets datter med familie.

BLIK

Dødsfald: Hans Kaae

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce