Dødsfald: Henning Hedegaard


Dødsfald: Henning Hedegaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forhenværende tømrermester Henning Hedegaard, Stautrup, er død; han blev 91 år.

Han voksede op i Aarhus og kom tidligt ud at tjene på en gård, da han havde mistet sin far før konfirmationen. Siden fik Henning Hedegaard en læreplads som tømrer i Tåning ved Skanderborg, men det var uden løn, så i fritiden hjalp han til med høsten og roehakning på gårde for at tjene nogle penge.

Efter at han havde aftjent sin værnepligt, giftede han sig i 1951 med Eva, og de fik en lejlighed i Ny Munkegade i Aarhus C. Efter ti år i lejlighed byggede han sammen med sin svoger et hus i Visbygade på Christiansbjerg. Efterfølgende startede han som selvstændig tømrer. Efter otte år på Visbygade byggede han en ny villa på Rubjergvej i Stautrup, hvor parret med deres tre døtre flyttede til. Da huset blev for stort, flyttede de i 1999 til Råhøjvænget i Stautrup.

Som tømrermester byggede han typehuse for Esbjerg-Huset, dels i Aarhus-området, dels i Hadsten og i Skjern i Vestjylland. Han havde ikke noget værksted, men fra midten af 1960'erne og cirka 20 år frem, hvor der var rigtig travlt i byggebranchen, havde han omkring ti ansatte, mens hustruen stod for regnskaberne. Han gik på pension som 63-årig.

Henning Hedegaard var et meget socialt menneske, og han var aktiv i lokalområdet. Sammen med sin hustru dansede han folkedans, og han var i mange år formand for folkedanserne i Ormslev-Kolt. I 22 år var han medlem af menighedsrådet ved Ormslev Kirke, og han var også formand for brugerrådet ved Lokalcenter Søholm i en årrække.

Henning Hedegaard efterlader sig hustruen Eva, parrets tre døtre samt deres familier.

BLIK

Dødsfald: Henning Hedegaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce