Dødsfald: Henny Sonja Nielsen


Dødsfald: Henny Sonja Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere hjemmehjælper Henny Sonja Nielsen, Tranbjerg, er død, 90 år.

Henny Nielsen blev født i Koed på Djursland som den mellemste af tre søskende. Hun voksede op i en landmandsfamilie, der flyttede til Astrup under hendes opvækst.

I sine ungpigeår arbejdede Henny Nielsen som stuepige bl.a. på Hasselager Kro, hvor hun traf Louis Nielsen, der var elektriker. De to giftede sig i 1950 og fik fem sønner og en datter. Parret boede i Højbjerg de første år, men flyttede derefter til Hasselager, hvor Louis Nielsen etablerede sit eget firma med Henny Nielsen som medhjælpende hustru i en årrække.

Midt i 1970'erne, da el-firmaet var ophørt, blev Henny Nielsen hjemmehjælper. Primært i Viby-Ravnsbjerg-området, hvor hun arbejdede i de sidste 13-14 år af sit arbejdsliv. I den periode flyttede parret til Viby og derefter til Tranbjerg, hvor Henny Nielsen har boet på Gartnervænget siden 1983.

Børnene og senere de 13 børnebørn var omdrejningspunktet i Henny Nielsens tilværelse, og hun blev en stor støtte og hjælp for sine børn - bl.a. med pasning af børnebørnene.

Hun var en både omsorgsfuld, bramfri og hårdtarbejdende kvinde, der satte en ære i at klare sig selv - også i de sidste år, efter hun havde mistet sin mand i 2001. Da hun som ældre fik mere tid til sig selv, fortsatte hun med at forkæle børn, børnebørn og også oldebørn med sin gode mad, og hun holdt også af, når hun kunne komme ud at gå en tur og nyde naturen sammen med familien. Desuden fandt hun i sine modne år god underholdning i at følge med i håndboldkampe på tv.

Henny Nielsen var selvhjulpen indtil for kort tid siden og var som 90-årig fortsat i stand til at tage bussen ind til Aarhus, hvor hun gik til svømning indtil for to måneder siden.

Hun sov stille ind i sit hjem efter kort tids sygdom og efterlader sine seks børn samt svigerbørn, børnebørn og oldebørn.

kit

Dødsfald: Henny Sonja Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce