Dødsfald: Jens Christian Fjord Jensen


Dødsfald: Jens Christian Fjord Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere chauffør ved Aarhus Sporveje, Jens Christian Fjord Jensen, Hørning, er død, 74 år.

Jens Fjord var født i Aarhus, men familien flyttede til Esbjerg, da han var spæd. Da han var syv år, overtog hans far en trikotageforretning på Silkeborgvej i Åbyhøj. Forretningen Verner Jensen videreføres nu som gardinforretning af Jens Fjords bror.

Efter skolegangen på Åby Skole tog Jens Fjord højere handelseksamen og blev i 1965 ansat som edb-konsulent på Regnecentralen, hvor han var i mange år. En kort periode arbejdede han ligeledes med edb hos blandt andet Ericsson, indtil han i 1988 skiftede branche og blev chauffør ved Århus Sporveje. Han var meget udadvendt og derfor glad for kontakten med passagerer. Desuden nød han, der elskede at køre bil, at kunne tilbringe mange timer bag rattet hver dag. Da han gik på pension som 65-årig, fortsatte han som afløser hos sporvejene.

I 1967 giftede Jens Fjord sig med Grete Dyg. Parret boede på Digtergangen i Åbyhøj, indtil de i 1969 flyttede i hus på Rosenvænget i Hørning, hvor sønnerne Torben og Lars voksede op.

I begyndelsen af 1980'erne blev Jens Fjord medlem af Hjemmeværnet i Hørning, hvor han i en periode var fungerende kompagnichef. I midten af 1990'erne blev han optaget i Frimurerlogen Ygdrasil i Aarhus, hvilket han satte stor pris på.

Han var meget glad for naturen, og han og hans kone gik mange ture i omegnens skove, når familiens skiftende collies skulle luftes. I en del år blev naturen også nydt på campingture herhjemme eller sydpå, og ligeledes på skiferier i både Sverige og Østrig. Enkelte af disse ferier sammen med børn og børnebørn.

Jens Fjord døde af kræft efter kort tids sygdom. Han efterlader sig sin kone, sønner, svigerdøtre og seks børnebørn samt sin bror og svigerinde.

IL

Dødsfald: Jens Christian Fjord Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce