Dødsfald: Jørgen Andersen


Dødsfald: Jørgen Andersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisør Jørgen Andersen, Risskov, er død. Han blev 84 år.

Jørgen Andersen var et kendt ansigt i Risskov. I 62 år drev han sin frisørsalon Hårarkitekten på Nordre Strandvej, og blandt mange var han kendt som Hårarkitekten. Han drev sin salon frem til marts i år, hvor han fik en lungebetændelse og blev så dårlig, at han måtte opgive sin elskede salon, hvor mange af de trofaste kunder efterhånden var lige så gamle som ham selv. De første år havde han både lærlinge og svende i sin salon, men de sidste 40 år var han alene i salonen, for det passede ham bedst.

Han voksede op i Risskov og blev uddannet frisør på Trøjborg. Kort efter startede han for sig selv først i lejede lokaler og siden i en salon ved hjemmet i Risskov, hvor rigtig mange mænd er blevet klippet gennem årene. Hans store interesse var håndbold. Han spillede selv håndbold til, han var midt i 30'erne, og hele livet fulgte han det lokale håndboldhold VRI tæt. Som helt ung gik han også op i brevduer.

Sammen med hustruen Bodil gik han til dans, og da de fik børn, fulgte parret børnenes turneringsdans over hele landet. Også børnebørnenes dans optog Bodil og Jørgen Andersen. Da parret var yngre, holdt de ferier i blandt andet Spanien, men om sommeren var de hjemme, hvor Jørgen Andersen nød sin have, som han gik meget op i.

Han og hans kone flyttede for få måneder siden til Plejehjemmet Kløvervangen i Skødstrup og havde glædet sig til sammen at nyde deres lejlighed med udsigt over Aarhus-bugten.

Jørgen Andersen efterlader sig sin hustru, deres tre børn med familier inklusive tre børnebørn og to oldebørn.

BLIK

Dødsfald: Jørgen Andersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce