Dødsfald: Karin Bilstrup


Dødsfald: Karin Bilstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidl. hospitalsserviceassistent på Kommunehospitalet Karin Bilstrup, Tilst, er død, 69 år.

Karin Bilstrup blev født på Frederiksbjerg og fik sin opvækst i Åbyhøj. Hun blev udlært som smørrebrødsjomfru på Den Røde Okse i Klostergade, men savnede den direkte kontakt med kunderne og skiftede derfor til tjenerfaget.

Efter ansættelser som servitrice på Casino Bar i Skolegade, Hasselager Kro og i Tivoli Frihedens restaurant, kom hun i 1976 til Smedjen i Tilst, hvor hun arbejdede i 10 år. De skiftende arbejdstider harmonerede dog ikke med livet som alenemor efter en skilsmisse, og Karin Bilstrup blev derfor ansat som hospitalsserviceassistent på Århus Kommunehospital i 1986. Her blev hun en vellidt og anerkendt medarbejder - ikke mindst for sit arbejde med den fredagscafé, som hun etablerede i 2002 og drev med overskud frem til sin fratrædelse i 2010.

Karin Bilstrup var en veltalende kvinde med sans for fest og farver, og det prægede hendes fredagscafé, hvor hun hver måned bød på enten causerier af kendte profiler, musik eller anden underholdning og dermed bidrog til det sociale fællesskab på den store arbejdsplads.

Karin Bilstrup har boet i Poppelhegnet i Tilst siden 1994. Efter nogle år som alenemor traf hun i 1998 Erik Pedersen, som hun siden har levet sammen med. Med sin udadvendte og positive facon fik Karin Bilstrup hurtigt et nært forhold til sin samlevers familie. Hun havde en stor omgangskreds og fandt nye venner, da hun via Erik også blev en del af kredsen omkring Håndværkerkoret og Marinekoret i Aarhus. Rejser var en anden fælles fornøjelse, og det blev til mange rejser i både Europa og Nordafrika og til Thailand for parret.

Karin Bilstrup blev i 2010 ramt af kræft og sov stille ind på Aarhus Universitetshospital, Nørrebrogade, efter et langt sygdomsforløb. Hun efterlader en datter, en søn og en svigersøn samt sin samlever og hans børn og børnebørn.

KIT

Dødsfald: Karin Bilstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce