Dødsfald: Karl Gunnar Søe

Karl Gunnar Søe

Dødsfald: Karl Gunnar Søe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smed og tidligere vvs-mester Karl Gunnar Søe, Åbyhøj, er død, 87 år.

Karl Gunnar Søe blev født i Gudum ved Lemvig. Da han var et år, mistede han sin far, og hans mor blev dermed alene med fire børn. Det blev derfor en opvækst i meget små kår, og Karl Gunnar Søe kom ud at tjene som kun niårig.

Som ung mand blev han udlært smed på hjemegnen og flyttede som 23-årig til Aarhus. Her havde han fået arbejde i et vvs-firma og fik mulighed for at videreuddanne sig til gas- og vandmester.

I 1954 giftede Karl Gunnar Søe sig med Karen, som han havde truffet i idrætsforeningen i Skive, hvor de begge spillede håndbold. Parret fik tre døtre, og da Karl Gunnar Søe i 1961 etablerede eget vvs-firma på Henrik Hertz Vej i Åbyhøj, indledte de også et godt arbejdsmæssigt makkerskab, hvor Karen blev medhjælpende hustru i firmaet med ansvar for bogholderi og administration.

Firmaet beskæftigede i perioder op til otte ansatte, og blandt de faste kunder var Statsbiblioteket og Daniscos forskningsafdeling i Aarhus, der værdsatte Karl Gunnar Søes opfindsomhed og evne til altid at finde en løsning. Han var i det hele taget en dygtig og respekteret håndværker af store som små kunder, og med tiden blev han medlem af bestyrelsen i Aarhus Gas- og Vandmesterforening, der i den periode blev en del af sammenslutningen Aarhus VVS og Blikkenslagerlaug.

Karen og Karl Gunnar Søe drev firmaet indtil 1995, da Karl Gunnar Søe gik på pension. De blev boende i den tilhørende privatbolig, hvor haven var en fælles interesse for parret.

Karl Gunnar Søe havde et stort hjerte og var en gæstfri mand. Hans nærmeste var aldrig i tvivl om, hvor meget han værdsatte både sin familie, de mange nære venner og sit liv. Sammen med Karen gik han i mange år til folkedans i Brabrand, hvor de stiftede flere gode venskaber, og parret fortsatte også med at interessere sig for håndbold. I 1965 købte de sommerhus ved Hjarbæk Fjord, hvor familien tilbragte mange somre, men senere tog parret også på mange spændende rejser. Karl Gunnar Søe ville gerne opleve, hvordan man lever andre steder på kloden, og sammen besøgte de bl.a. Ukraine og Kina.

I 2011 mistede Karl Gunnar Søe sin hustru, der døde pludseligt af en blodprop. Han blev boende i deres hjem og havde i sine sidste år en god støtte af nære venner, der også blev en stor hjælp for ham, da han blev ramt af kræft og fik en svær afslutning på sit liv. Karl Gunnar Søe døde på Hospice Søholm og efterlader sig tre døtre samt fire børnebørn og snart tre oldebørn, der alle havde en stor plads i hans hjerte.

kit

Dødsfald: Karl Gunnar Søe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce