Dødsfald: Knud Holmboe


Dødsfald: Knud Holmboe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere tjenestemand ved udskrivningsvæsnet Knud Holmboe, Brabrand, tidligere Risskov, er død, 74 år.

Knud Holmboe blev født i Aarhus, hvor han også voksede op sammen med en storesøster.

Han havde en livslang passion for havet og drog som 18-årig til søs. Efter et par år med sejlads på verdenshavene - bl.a. på Fjernøsten - vendte han tilbage til sin fødeby og blev ansat i Forsvarets udskrivningsvæsen. Knud Holmboe fortsatte her i resten af sit arbejdsliv og varetog gennem årene en række forskellige opgaver i forbindelse med session, indtil han trak sig tilbage fra arbejdsmarkedet som godt 60-årig.

Ved udskrivningsvæsnet traf han Ellen, som han giftede sig med i slutningen af 1960'erne. Parret fik sønnen Mark i 1973 og slog sig ned i Skovby. Efter en skilsmisse midt i 1980'erne blev Knud Holmboe boende i familiens hjem sammen med sønnen, indtil denne flyttede hjemmefra. Knud Holmboe flyttede derefter til Risskov og kom dermed tættere på Egå Marina, hvor han gennem 20 år havde sin daglige gang. Med sin interesse for sejlads fik han egen båd, og han havde samtidig stor fornøjelse af at tage del i livet i havnen.

Knud Holmboe var også en ivrig lystfisker og tillige lidt af en bilentusiast - to interesser han delte med sønnen. Knud Holmboe skiftede gerne bil hvert eller hvert andet år og havde i det hele taget en omfattende viden om biler. Også sport interesserede ham - ikke mindst motorsport.

Knud Holmboe havde livet igennem et stærkt helbred, indtil han for et år siden blev ramt af invaliderende sygdom. Han tilbragte sin sidste tid på plejehjemmet Engsøgård i Brabrand og efterlader ved sin død sønnen Mark.

kit

Dødsfald: Knud Holmboe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce