Dødsfald: Kurt Lauge Poulsen


Dødsfald: Kurt Lauge Poulsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurt Lauge Poulsen, Auning, er død, 61 år.

Kurt Lauge Poulsen blev født og voksede op i Grenaa som den midterste af fem brødre. Efter skolegangen kom han i mekanikerlære, og allerede som 20-årig giftede han sig i 1977 med sin ungdomskæreste, Sanne Bugtrup. Parret bosatte sig i Auning, hvor han drev Auning Cykelforretning i mere end 10 år med salg og reparation af de to-hjulede. Siden arbejdede han på Auning Traktor- og maskinværksted, her fortsatte han frem til 2016, hvor en medfødt nyrelidelse tvang ham til at forlade arbejdsmarkedet.

Livet igennem havde Kurt Lauge Poulsen nægtet at lade sig begrænse af sygdommen. Han var et sejt menneske. Forretning, job og familieliv blev klaret til trods for, at han gennem 37 år var i uafbrudt dialysebehandling - længere end nogen anden kendt dansker. Fire gange fik han en ny nyre, og hver gang blev det nye organ afstødt efter få dage. Et forløb, der ville have knægtet de fleste, men ikke Kurt Lauge Poulsen. Hans store interesse for lokalsamfundet gjorde ham til et kendt ansigt og drivkraft i byen. Han var med i handelsstandsforening, i bestyrelsen for Auning Aktør Forening og med til at drive Auning Bio. Alt sammen ved siden af sit engagement i Nyreforeningen.

Også på de indre linjer var Kurt Lauge Poulsen guld værd. Han havde altid et projekt i gang, alligevel trådte han hjælpsomt til, når noget gik i hårdknude hos familien eller det store netværk af venner. Han evnede at lytte, være empatisk, men var også en handlingens mand, der nødigt gav op, før et problem var løst.

De egenskaber fik han brug for i takt med, at sygdommen tog til, og udfordringerne ved at være alene efter sin skilsmisse voksede. Men Kurt Lauge Poulsen holdt af at bo i hus med sin hund og den smukke natur udenfor døren og at dyrke et tæt og varmt samvær med familien. Han var glad for livet og til stede i nuet.

Kurt Lauge Poulsen døde omgivet af sine fire børn. Han efterlader desuden svigerbørn, et barnebarn og to på vej, sin mor, moster og brødre.

HG

Dødsfald: Kurt Lauge Poulsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce