Dødsfald: Lene Brunhøj


Dødsfald: Lene Brunhøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere postmedarbejder Lene Ebba Brunhøj, Odder, er død, 65 år.

Lene Brunhøj blev født i Brande, men familien flyttede snart til Odder-området, hvor hun voksede op sammen med en storebror, der tidligt stak til søs. Moren blev med tiden alene om børnene, og det blev en ensom tid for Lene Brunhøj, da hun som 14-årig mistede sin mor efter et svært sygdomsforløb.

Lene Brunhøj kom derefter i pleje hos familie i det vestjyske og fik med tiden også lidt kontakt med sin far. Som ung pige fik hun arbejde på et fjerkræslagteri i Vinderup og arbejdede også på Pøt Mølle i en periode, inden hun kom ind til postvæsnet i Aarhus. Her begyndte hun som postbud, men bestred flere forskellige jobfunktioner i de 32 år, hun arbejdede hos Post Danmark - bl.a. som kontorpakkemester på Østjyllands Postcenter i Risskov.

Lene Brunhøj var i nogle år gift med Hans Christian Bertelsen. Parret byggede hus på Stensvej i Odder og fik datteren Lykke. Efter en skilsmisse i 1990 fandt Lene Brunhøj med tiden en anden bolig i Odder, hvor hun boede sammen med datteren og derefter alene. Det var en stor glæde for hende, da der kom tre børnebørn, som hun lagde stor vægt på at få nogle gode oplevelser sammen med.

I fritiden holdt Lene Brunhøj af at gå lange ture - gerne en tur til Saksild sammen med datteren og tilbage igen eller en tur i Dyrehaven. Hun havde også fornøjelse af et godt venskab med en kollega. De to familier holdt bl.a. jul sammen, og da veninden var hundeopdrætter, fulgte Lene Brunhøj gerne med hende til udstillinger.

For fem år siden fandt Lene Brunhøj en god ven. De boede hver for sig, men sås hver dag og var på en række rejser sammen.

Lige siden barndommen havde Lene Brunhøj haft et sart helbred. Hun led bl.a. af tilbagevendende tilfælde af knoglebetændelse, og hun var slidt op, da hun måtte forlade sit job for at gå på førtidspension. Lene Brunhøj døde af kræft, der først blev opdaget meget sent. Hun efterlader sin datter og tre børnebørn samt sin bror og hans familie.

kit

Dødsfald: Lene Brunhøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce