Dødsfald: Mogens Christian Noes


Dødsfald: Mogens Christian Noes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere el-installatør Mogens Christian Noes, Ebeltoft, er død, 73 år.

Mogens Noes blev født i Tirstrup, hvor han voksede op som lillebror til to voksne søstre.

Som ung mand blev han udlært som elektriker i Tirstrup og aftjente derefter sin værnepligt på Flyvestation Karup. Efter et par ansættelser som elektriker bl.a. i Hedensted videreuddannede han sig til el-installatør og købte egen forretning i Skindergade i Ebeltoft i 1974.

Inden da havde han i 1969 giftet sig med Kirsten, og de fik børnene Tine og Flemming. Parret drev i fællesskabet firmaet i 28 år, hvor Kirsten Noes stod for administrative opgaver og butik.

I Ebeltoft var Mogens Noes på forskellig vis aktiv i byens foreningsliv. Han var mangeårig bestyrelsesmedlem og blev æresmedlem af Håndværkerforeningen, ligesom han også var medlem af det traditionsrige Borgerligt Fugleskydnings Selskab.

Mogens og Kirsten Noes har siden 1996 boet på en mindre gård i Elsegårde. Efter afhændelsen af firmaet havde Mogens Noes god fornøjelse af at arbejde sin have. Her gik han især op i at dyrke grøntsager, som han gerne delte ud af.

Mogens Noes var i de unge år bidt af fodbold. Han spillede i Tirstrup, hvor han var målmand. Som stor dreng begyndte han også at gå på jagt sammen med sin far. Han holdt interessen ved lige - især på grund af kammeratskabet og anledningen til at komme ud i naturen - og var også en habil lerdueskytte.

Mogens Noes sidste år blev præget af sygdom. Især efter han for to år siden fik konstateret ALS og dermed fik brug for pleje døgnet rundt. Han sov stille ind som følge af sygdommen og efterlader sin hustru og deres to børn samt barnebarnet Ella.

kit

Dødsfald: Mogens Christian Noes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce