Dødsfald: Ruth Nielsen


Dødsfald: Ruth Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ruth Nielsen, Stilling, er død. Hun blev 84 år.

Ruth Nielsen blev født i Odense i 1934. Hun tog en kontoruddannelse og arbejdede i en årrække på Haustrups Fabrikker og forsørgede familien, mens hendes ægtefælle, Verner Nielsen, læste til ingeniør. Parret blev gift i 1957, og de fik tre døtre, Annie, Berit og Connie.

Ruth Nielsen valgte at blive hjemmegående i 1965. Familien flyttede flere gange på grund af Verners arbejde. De har boet i Holstebro, i Silkeborg og på Lolland, indtil de flyttede til Stilling i 1977.

Efter 28 år som hjemmegående husmor fik Ruth Nielsen et arbejde med at sælge reklamer for firmaet Rosengren i Låsby, der trykker blade til foreninger. Hun blev ved i 11 år, til hun var 70 år, og hun var en rigtig dygtig sælger, der var god til at tale med folk.

Ruth Nielsen elskede blomster, og hun var glad for sin have. Hun var med i "Nørklerne" i Stilling, og hun var aktiv i Ældresagen, hvor hun gik stavgang. Hun var ferm i et køkken. Hendes mor drev en smørrebrødsforretning, og Ruth Nielsen lærte meget af at hjælpe til. Der var altid hjemmebagt kage og veltillavet mad, når familie eller venner kom på besøg, og hun nød især at kræse for de syv børnebørn, der kom til.

Ruth Nielsen havde den sorg at miste Verner i 2011 efter flere års sygdom. Hun passede ham hjemme og beklagede sig aldrig. Hun var en handlekraftig kvinde med en stor vilje og stædighed. Således kæmpede hun indædt for at komme sig over den blodprop, hun fik for tre år siden, og det lykkedes hende at komme sig godt.

Ruth Nielsen efterlader sine tre døtre og syv børnebørn.

lea

Dødsfald: Ruth Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce