Mindeord: Søren Morbjerg


Mindeord: Søren Morbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


27 naa morbjerg
Dødsfald. 

På vegne af bestyrelsen for Liberal Alliance Skanderborg har Linda Andrea, Brøruphusvej 11, Skanderborg, skrevet følgende mindeord over Søren Morbjerg, der omkom i en trafikulykke 24. januar.

Det er med den største sorg, at vi har modtaget budskabet om Søren Morbjergs pludselige og alt for tidlige død. Søren Morbjerg var lokalformand i Liberal Alliance Skanderborg fra 2013 til 2016, men hans engagement i foreningen går helt tilbage LAs spæde start, hvor han var en af drivkræfterne bag opstarten af den lokale afdeling.

Søren Morbjergs politiske engagement bød på op- og nedture. Nedturen under kommunalvalget i 2013, hvor partiet var sølle 29 stemmer fra at opnå valg til byrådet, fik ham blot til arbejde endnu hårdere for foreningen, for han var overbevist om, det var den eneste rigtige måde at komme videre på.

Den største optur kom helt sikkert i sommeren 2015, da hans partifælle Carsten Bach blev valgt til Folketinget under Søren Morbjergs formandskab - og efter en valgkamp, hvor han knoklede alle ledige timer som Carsten Bachs tro væbner. Ingen opgave var for lille - eller for stor. Den skulle bare løses, for vi havde sat et mål og det skulle vi nå. Vi nåede det - og Søren Morbjerg kunne med stor glæde deltage i den efterfølgende valgfest i København, hvor han vanen tro var sidste mand til at forlade festen.

Under Søren Morbjergs formandskab oplevede foreningen en eksplosiv fremgang af medlemmer lokalt og der hersker ingen tvivl om, at han var en væsentlig medvirkende årsag til dette.

Under Søren Morbjergs formandskab var devisen frihed under ansvar til alle, hvilket gav en dynamisk og synlig lokalforening. Søren Morbjerg havde ligeledes et stort engagement i partiets regionale arbejde og sad i flere år i foreningens storkredsbestyrelse i Østjylland.

Søren Morbjergs fritid blev brugt på campingture med familien, hvor hyggen var i højsædet. Det enkle liv hvor familien kunne hygge sig. Hans hyppige besøg på Aarhus Stadion for at støtte "de hvi'e" gik ingens næse forbi, når han ivrigt opdaterede sine Facebookvenner om kampens forløb og spillernes indsats.

Søren Morbjerg var selv en særdeles aktiv idrætsmand og gennemførte flere maratonløb i Danmark og udlandet. På hans kære racercykel og mountainbike tilbagelagde han titusindvis af kilometer - alt sammen noget der bidrog til den kondition, der gjorde at han kunne overkomme så mange ting.

Vores tanker går i denne svære stund til Søren Morbjergs kone, Jette, og deres to børn, Julie og Jonas, samt hans bror, Henrik. Ingen ord kan bringe Søren Morbjerg tilbage, men ord kan hjælpe os med at huske. Og de mange gode minder om Søren Morbjerg kan ingen tage fra os!

Tak for opturene og nedturene, gamle ven. De ville ikke have været det samme uden dig!

Æret være Søren Morbjergs minde.

Mindeord: Søren Morbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce