Århusiansk ejendomsmægler sælger sit livsværk: Livet er andet end arbejde

Den travle århusianske erhvervsmand Erik Andresen sælger sit livsværk Nybolig Erhverv i Aarhus. Pressefoto

Århusiansk ejendomsmægler sælger sit livsværk: Livet er andet end arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erik Andresen har bygget Nybolig Erhverv Aarhus op fra bunden, men nu, efter sit 15 års jubilæum, sælger han sit livsværk.

AARHUS: Fredag var en stor og bevæget dag for Erik Andresen. Ejendomsmægleren med base i Aarhus måtte fortælle sine medarbejdere i Nybolig Erhverv, at han har solgt sin forretning, som han startede og byggede op fra bunden for 15 år siden.

Dermed skal kontoret på Værkmestergade ved Sydhavnen have ny ejer, og medarbejderne have ny chef.

- Det var meget vemodigt. Jeg har bygget forretningen op fra bunden, og medarbejderne er som en lille familie. Så der blev knebet en tåre eller to i fredags, siger Erik Andresen.

Køberen er Nybolig Erhverv Aalborg, som dermed bliver en af de største erhversmæglerkæder i landet.

- Aarhus har en stærk og berettiget position i markedet, og det er vores klare ønske at udbygge denne position, siger Kim Jacobsen, Partner i Nybolig Erhverv Aalborg, og som bliver daglig leder på kontoret i Aarhus.

Mere tid, mindre arbejde

Nybolig Erhverv er et franchise, hvor en lokal køber rettighederne til navnet og selv driver kæden lokalt.

Med salget af sin forretning i Aarhus, kan Erik Andresen fokusere sit arbejde på sin rolle i kædens hovedafdeling i København, som han siden maj 2017 har været medejer af.

- Det lå egentlig ikke i planerne, at jeg skulle sælge min egen forretning i Aarhus, men jeg er kommet dertil, hvor det handler om andet end arbejde. Jeg skal gøre noget, der giver livskvalitet. Så nu håber jeg at få mere tid til alt det, som ikke drejer sig om arbejde, siger Erik Andresen, der kan fortælle, at der i starten af 2018 kan offentliggøres en ny direktør for Nybolig Erhverv-kæden.

Erik Andresen vil fremover være på kædekontoret hos Nybolig Erhverv i København et par dage om ugen og arbejde med udvikling og relationer. Herudover ejer han stadig en række projekt- og investeringsejendomme og et landbrug i udlandet, ligesom han også er aktivt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder.

Hverken køber eller sælger ønsker købesummen offentliggjort.

Århusiansk ejendomsmægler sælger sit livsværk: Livet er andet end arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce