Århusiansk hårguru køber Danmarks største frisørkæde

Stifteren af Idhair Preben Munch går nu all in i frisørbranchen med købet Poul Ms 16 saloner i Danmark. Idhair tredobler sin medarbejderskare fra 50 til 150. Foto: Jesper Skovlund

Århusiansk hårguru køber Danmarks største frisørkæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Preben Munch skabte Idhair i Lystrup og sit hårimperium på at være firstmover på hårvoks. Nu køber Idhair landets største frisørkæde, Poul M, med 16 saloner på landsplan.

AARHUS: Idhair i Lystrup køber Danmarks største frisørkæde med 100 ansatte.

Efter 32 år som frisørgrosist går Idhair Company A/S nu direkte ind i frisørbranchen og udvider sine aktiviteter til også at omfatte driften af Danmarks største salonkæde med 18 lokationer i Danmark. Idhair har 25 ansatte i hovedkvarteret i Lystrup og 50 på landsplan.

Overtagelsen sker 1. juli, når den århusianske virksomhed overtager 16 af de 18 Poul M saloner. Idhair oplyser, at det sker for at styrke den danske frisørbranche samt brandet Idhair. I Aarhus er Poul M salonerne placeret i Sønder Allé og Jægergårdsgade, mens der også er en salon i Skanderborg og tre i Randers.

Med opkøbet bliver Idhair den største danske spiller, målt på aktiviteter, på det danske hårmarked indenfor produktudvikling, produktion, uddannelse, jobs, distribution gennem saloner samt uddannelse af frisører.

For ejeren af Idhair, Preben Munch, der grundlagde Idhair for 32 år siden, er ringen ved at være sluttet, idet Poul M var en af hans første kunder.

- Poul M kæden har lige fejret 50 års jubilæum, og det må være et bevis for, at det er en sund virksomhed som har formået at følge med tiden. Poul M var en af mine første kunder, da jeg selv begyndte i 1986, og hele forløbet har været præget af gensidig respekt samt god forståelse og kontakt. Derfor tror jeg også på, at den synergi, der vil være mellem Poul M og Idhair, vil være med til at give gode oplevelser til kunder, frisørbranchen, men ikke mindst også til det nuværende og fremtidige personale, siger Idhairs CEO og stifter, Preben Munch.

Fakta
Hvem er IdHAIR Company A/S er med sine 32 år er danske IdHAIR en velfunderet spiller på frisørmarked. Brandet IdHAIR har 20 års jubilæum, og har de seneste 10 år været et af de mest brugte produkter i Skandinavien. De seneste 5 år har IdHAIR brandet oplevet en eksplosiv vækst på eksportmarkederne

Med sine 18 saloner er Poul M Danmarks største frisørkæde. Det hele startede i Randers i 1968 og har nu udviklet med succes. Poul M tilbyder behandlinger og produkter til hele familien

Alder ingen hindring for Poul M. Hansen

Poul Meineche Hansen, som startede den første salon i Randers for 50 år siden, vil stadig være at finde bag roret. Han vil blive ansat som kædechef og sammen med hans personale stå for den daglige drift i vanlig stil, ligesom salonerne fortsat vil være at finde under navnet Poul M.

- 70 år er bare et tal, kunne jeg lidt klicheagtigt sige, men det er det faktisk. Jeg er sund og rask og brænder stadig for faget, mine saloner og mine ansatte. Salget af Poul M kæden har blot været en naturlig del af min rejse og jeg glæder mig fortsat til at være en del af den rejse de næste mange år, siger Poul Meineche Hansen.

Århusiansk hårguru køber Danmarks største frisørkæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce