Aarhus Lufthavn folder vingerne ud

Luft under vingerne for Aarhus Lufthavn, Bestyrelsesformand Torben Boldsen havde gode nyheder med på rådhuset. Foto: Jens Thaysen

Aarhus Lufthavn folder vingerne ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere nye ruter - blandt andet til Nice, et helt eget SAS fly og en ombygning af lufthavnens restaurant. Der er kommet luft under vingerne af Aarhus Lufthavn.

TIRSTRUP: Den døende Aarhus Lufthavn rejser sig som en Fugl Føniks, der spreder vingerne og flyver ud i verden. Et nyt SAS fly får i april Aarhus Lufthavn som base for en række destinationer tur-retur.

Første stop for de morgenduelige er Oslo. Hjemme i Tirstrup sættes kursen mod München, Europas niende største lufthavn, hvorfra Vestas folk, kan nå dagens flyver til Denver i USA. Hjemme igen sættes kursen mod Stockholm og retur for at flyve til Oslo igen.

- 2018 bliver også året, hvor SAS etablerer deres "luftbro" mellem København og Aarhus, med 20 daglige afgange - ti hver vej, fortæller Torben Boldsen, der er formand for Aarhus Lufthavn.

Sommerruten til Malaga bliver til en helårsrute. Og der kommer nye sommerruter til.

- Mallorca, Split i Kroatien og som noget helt nyt en sommerrute til Nice i Frankrig, fortæller han.

Godt på vej

Og der er flere fugle i reden.

- Vi forventer at åbne en række nye afgange til store europæiske byer i løbet af 2018.

Men er der overhovedet plads til alle de passagerer i den gamle lufthavn?

- Vi skal have bygget om. Der kommer en ny restaurant - on air. Der er ingen, der sidder og spiser, før de er kommet i gennem security, siger Torben Boldsen.

Security skal også bygges om, så den kan håndtere alle de mange nye passagerer.

- Vi skal også havde kigget lidt på selvindtjekningssystemet, så folk selv kan tjekke ind. Og på parkeringspladsen, så man kan komme hurtigere herfra og hjem til familien, når man er landet, siger han.

Når Torben Boldsen kigger i krystalkuglen er han fortrøstningsfuld.

- Jeg føler, vi er på vej til at forløse det potentiale, lufthavnen har. Jeg ser, at vi også i 2019 er godt på vej, siger han.

Aarhus Lufthavn folder vingerne ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce