Aarhusbureau vækster og vokser


Aarhusbureau vækster og vokser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods store investeringer i medarbejderressourcer - bl.a. i Barcelona og London - præsenterer det digitale konsulenthus Novicell et nyt rekordregnskab.

Med en toplinjevækst på knap 30 procent følger bruttofortjenesten nogenlunde medarbejdertilgangen hos det hastigt voksende digitale konsulenthus, Novicell, der netop har offentliggjort sit 10. rekordregnskab på stribe.

Det seneste år har Novicell føjet 40 medarbejdere til lønningslisten, hvilket betyder, at konsulenthuset - der for 10 år siden bestod af otte medarbejdere i en villa i Højberg - nu tæller 170 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København, Barcelona og London.

Selvom Novicell har vækstet meget på medarbejderfronten de seneste år, så har 2016 alligevel været noget ud over det sædvanlige, fortæller Per Kirchner, adm. direktør i Novicell. - Vi har skruet voldsomt op for investeringerne i medarbejderressourcer i 2016 - bl.a. med en række tunge nøgleprofiler, der skal være med til at løfte vores rådgiverkompetence og være med til at sikre virksomhedens fortsatte vækst - ikke mindst i vores afdelinger i Barcelona og London, siger Per Kirchner. - Og selvom vi har lagt pres på HR-organisationen det seneste år, så har vi været relativt konservative med hensyn til nyansættelser. Vi har et grundfæstet princip om, at vi ikke ansætter medarbejdere hurtigere, end vi kan sikre, at vi også har opgaver til dem på den lange bane. Og det princip har vi på trods af travlheden ikke fraveget på noget tidspunkt, siger han.

Væksten på bundlinjen følger også pænt med den øvrige vækst hos Novicell. Virksomheden kommer ud af 2016 med driftsresultat på 12,7 mio. kr. mod 11,3 mio. kr. året før. Det er en fremgang på 12 procent.

pcb

Aarhusbureau vækster og vokser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce