Arbejdernes Landsbank åbner filial på Strøget

Arbejdernes Landsbank har overtaget hele ejendommen i Søndergade. På førstesalen vil banken indrette en filial. Pressebillede

Arbejdernes Landsbank åbner filial på Strøget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banken rykker ind på førstesalen i ejendommen Søndergade 15, der tidligere husede en TDC flagship store. Banken har købt hele ejendommen.

Aarhus: Når Arbejdernes Landsbank rykker ind på førstesalen i ejendommen Søndergade 15 har banken også muligheder for at få andre lejere ind.

Ejendommen har stået tom i en periode og selv om der har været stor interesse for ejendommen, han den været vanskelig at finde lejere til.

Udfordringen har været, at det er de færreste brands, der er store nok til at kunne fylde flere etager, og desuden falder effektiviteten ved at sprede butiksarealet over flere etager.

- Når vi taler butiksarealer, så er efterspørgslen størst på regulære lejemål i ét plan. Så snart der er flere etager, mister lejemålet og dermed driftsoptimeringen attraktivitet for de fleste forretningsdrivende, siger Torben Klitgaard, der er ekspert i salg og udlejning af retail-ejendomme.

Han er derfor glad for, at han i et professionelt og målrettet forløb med Arbejdernes Landsbank fik ejendommen solgt til dem.

-Banken kunne se mulighederne i en placering dér hvor rigtig mange folk færdes. Det gør de på Strøget i Aarhus, siger Torben Klitgaard, der desuden fortæller, at hvis en ny lokalplan vedtages, så kan der ligge guld gemt i ejendommen for de nye ejere.

Lokalplan 1089, som den hedder, foreslår bolig- og erhvervsbebyggelse ved Ferdinand Sallings Stræde og Fiskergade. Formålet er blandt andet at opføre boligbebyggelse med front mod Ferdinand Sallings Stræde, et byggeri i op til seks etager, også med mulighed for erhverv i stueetagen.Lokalplansforslaget er under udarbejdelse og forventes andet- behandlet ultimo december, oplyser Aarhus Kommune på deres hjemmeside.

/EXP

Arbejdernes Landsbank åbner filial på Strøget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce