Bank flytter fra midtbyen


Bank flytter fra midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alm. Brand har åbnet, hvad banken kalder fremtidens finansielle rådgivningscenter i Skejby.

Aarhus: Som det første sted i Danmark får Aarhus nu en ny type finansielt rådgivningscenter, hvor Alm. Brand har samlet rådgivning om bank, forsikring og pension under et tag.

I det nye domicil på Hedeager i Skejby kan kunderne få rådgivning inden for alle aspekter af privatøkonomi, og dermed er det slut med at gå forskellige steder hen, selv om man både skal bruge rådgivning inden for eksempelvis boliglån og billeasing. - Vi glæder os til at tage imod kunderne i landets første rådgivningscenter af sin slags. Og med helt nye fysiske rammer, der kan leve op til det, vi gerne vil - nemlig at give kunderne rådgivning om hele deres privatøkonomi på et sted, siger filialdirektør i Alm. Brand, Kirsten Albrechtsen.

Fysisk møde

Samtidig med åbningen i Skejby lukker Alm. Brand Banks filial på H. H. Seedorffs Stræde i Aarhus midtby og rykker til Skejby. Saxo Privatbank, der for nylig er overtaget af Alm. Brand, lukker også sin afdeling i Aarhus C og flytter med til Hedeager. - Vi tror på, at det fysiske møde fortsat er helt essentielt, når det handler om økonomisk rådgivning. Derfor samler vi nu alle vores kompetencer på én, central adresse i det nordlige Aarhus, hvor der er letbane og bus til døren, og det er nemt at komme til at parkere, siger Kirsten Albrechtsen.

Bank flytter fra midtbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce