Bestem selv prisen på dit designermøbel


Bestem selv prisen på dit designermøbel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Århusiansk firma bag hjemmeside, hvor du på en omvendt auktion byder ind med din pris på designermøbel. Møbelhandlere kan så slå til - eller lade være.

Kom på nettet med dit bud på et designermøbel - og lad møbelhandlerne slå om at give dig den billigste pris.

Det er idéen bag en omvendt auktion, som det hedder, på nettet. Sitet hedder https://bestemt.dk/da-dk" target="_blank">Bestemt.dk og er opfundet af det århusianske E-handelshus Vertica, der vil hjælpe danskerne med at forhandle om priserne på dyre designermøbler.

På Bestemt.dk vælger forbrugerne det designermøbel, de ønsker, og angiver den pris, de vil betale for det. Herefter kan møbelhandlere byde ind, hvis de vil acceptere kundens pristilbud. Den skæve idé vakte instinktiv begejstring hos konsulenthuset.

»Hos Vertica er vi optagede af e-handel og innovation. Jesper Emborg fik idéen om en online portal med designermøbler, hvor kunden selv bestemmer prisen. Den var tilpas kreativ til, at vi straks sagde ja til at være med,« siger Jeppe Hansen, der er direktør i Vertica.

Vertica har bidraget til udviklingen af forretningskonceptet og den digitale platform til Bestemt.dk.

Konceptet kaldes omvendt auktion og er kendt fra den såkaldte B2B-verden, hvor eksempelvis fødevareproducenter byder ind med deres mest attraktive pris, når en supermarkedskæde skal købe varer.

Med Bestemt.dk introduceres omvendt auktion i B2C-segmentet.

Idéen til https://bestemt.dk/da-dk" target="_blank">Bestemt.dk opstod hos Jesper Emborg, der som leverandør af designprodukter kender branchen indefra. Tanken om at sætte prisforhandlingen i system opstod, idet han gang på gang blev mødt med butikkernes frustration over, at kunderne tog rundt til mange forskellige møbelbutikker for at skaffe den bedst tænkelige pris, inden de foretog et køb.

»I dag bruger forbrugere ofte lang tid på at researche, hvor de kan få den bedste pris på et designermøbel. Den proces har vi gjort digital og forenklet, så kunderne kun behøver gå ét sted hen. Vi har allieret os med certificerede danske møbelhuse og garanterer, at Bestemt.dk kun sælger ægte designermøbler til den bedste pris,« siger Jesper Emborg, der er idémand og medejer af Bestemt.dk.

Jesper Emborg ser det nye omvendte auktionshus som win-win-win for alle involverede:

»Med Bestemt.dk kan møbelhusene sælge flere varer til en lavere stykpris og dermed øge deres samlede omsætning. Kunderne er sikrede den skarpeste pris, og møbelproducenterne får samtidig solgt flere varer via de møbelhuse, der er med i Bestemt.dk,« forklarer Jesper Emborg.

Bestem selv prisen på dit designermøbel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce