Bjarne Riis' luksusvilla i Vejle tager et prisdyk

Bjarne Riis har haft villaen på Bellevuevej til salg siden 2006. Den gang var prisen 22 millioner kroner. Her 12 år senere er huset sat syv millioner kroner ned og er lige nu annonceret til salg for 15 millioner kroner. Foto: Lilienhoff

Bjarne Riis' luksusvilla i Vejle tager et prisdyk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjarne Riis' udsigtsvilla på 308 kvadratmeter på Bellevuevej i Vinding har tidligere været sat til salg for 22 millioner og 17 millioner kroner. Nu er prisen sat ned til 15 millioner.

INDLAND: Bjarne Riis har igen sat prisen på sin liebhaverbolig i Vejle ned.

Boligen, der ligger med udsigt over Vejle Fjord, blev opført i 2002. Boligen har siden været vist i boligmagasiner og i 2009 blev Bjarne Riis og Anne Dorthe Tanderup gift ved et sommerbryllup i den 72.391 kvadratmeter store park, der hører til liebhaverboligen på Bellevuevej i Vinding.

Se flere billeder af boligen her.

Bjarne Riis og Anne Dorthe Tanderup har to gange tidligere forsøgt at sælge huset, de ifølge udtalelser til pressen kun sjældent opholder sig i.

Ifølge mæglersiden hos Lilienhoff var liebhaverboligen første gang til salg i 768 dage fra december 2006 til februar 2009. Dengang kostede boligen 22 millioner kroner.

Finanskrise satte salget i stå

Finanskrisen satte som bekendt boligsalget i stå, og man skal derfor frem til 2015 inden Riis og Tanderup igen forsøgte sig.

Her var boligen til salg i 784 dage fra august 2015 til oktober 2017. Prisen var da faldet til 17 millioner kroner, altså et nedslag på fem millioner kroner. Den gang lykkedes det heller ikke for parret at komme af med boligen, der i grundplan nærmest har form som en cirkel, hvor der i den ene ende er spisestue, opholdsstue og køkken. Ejendommen rummer også en lade.

Her tredje gang har parret slået endnu to millioner kroner af prisen, og liebhaverboligen, der præsenteres som en syv-værelses villa er nu nede på 15 millioner kroner, altså et afslag på syv millioner kroner.

Bjarne Riis' luksusvilla i Vejle tager et prisdyk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce