Dantra køber stort ind

Vækst i økonomien, får i bogstaveligste forstand hjulene til at rulle for Dantra A/S i Hjøllund. Firmaet har således investeret i 19 nye tankvogne for at klare efterspørgslen. Pressebillede

Dantra køber stort ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der gang i økonomien - og det giver travlhed for Dantra i Hjøllund, der nu køber 19 nye tankvogne.

Hjøllund: Europæisk økonomi er i fremgang, og det smitter af på transportbranchen. Dantra A/S, der er specialiseret i transport af flydende tekniske og kemiske produkter, har investeret i 19 nye tanke og har nu 200 medarbejdere.

Med indkøbet af 19 nye tanke og dertil hørende nye trækkere, vokser vognparken til 130 enheder. Fire af de 19 nye enheder er specialopbyggede vogntog til Sverige, der tillader større og tungere vogntog end i resten af EU.

Også på personalesiden er der vækst. Dantra A/S har nu 200 medarbejdere i Danmark, Sverige og resten af Europa. Men der er plads til flere, især dygtige tankvognschauffører, siger administrerende direktør Kenneth Jensen.

Skandinavien i vækst

Dantra har specialiseret sig i transport af flydende råvarer og halvfabrikata til og fra tekniske og kemiske virksomheder i Europa, og er blandt de toneangivende på netop det område.

60 procent af kunderne er skandinaviske, resten er fra det øvrige europæiske kontinent. Opgaverne kan for eksempel være at hente råvarer på havnen i Rotterdam, køre lasten til en fabrik i Sverige og derefter transportere de forarbejdede råvarer videre til en tredje part, der laver slutprodukter eller aftapper det forarbejdede produkt, inden det når detailhandlen.

Skandinavien er det største marked for Dantra, og det med den største vækst.

- Vores lastvogne er special opbygget, men samtidig med stor fokus på chaufførens hverdag. Derfor gør vi meget ud af at udvælge lastbiler med høj chaufførkomfort, siger Kenneth Jensen.

Dantra køber stort ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce