Deleøkonomi: 7-Eleven bliver nyt nøgledepot for århusianerne

Sådan ser Shareboxen ud. Den sættes op i tre 7-Eleven i Aarhus. Nøgleboksen er kendt fra udlandet. Foto: 7-Eleven

Deleøkonomi: 7-Eleven bliver nyt nøgledepot for århusianerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når du har lejet dit hus eller din lejlighed ud på Airbnb eller skal aflevere din Gomore bil, kan du putte nøglen i deleboksen hos 7-Eleven - så er overleveringen klaret.

7-Eleven lancerer et nyt koncept kaldet Sharebox, hvor kiosk-kæden lover århusianerne sikkert og bekvemt at overlevere nøgler til både danske og udenlandske feriegæster.

Deleøkonomien har for alvor grebet om sig i Danmark, og tjenester som Airbnb og GoMore benyttes af tusindvis af danskere hver eneste dag. Det er ud fra den devise, at 7-Eleven kommer med sit nye koncept. Overlevering er blevet et stort foretagenede, og på den måde vil kæden have flere folk i forretningen.

Sharebox er et fysisk kabinet i 7-Eleven, der opbevarer nøgler i små bokse, som man kan få adgang til via en app. Alt man skal gøre er at hente appen, aflevere nøglerne til lejligheden, sommerhuset eller bilen i en nøgleboks i en af 7-Elevens butikker og fortælle appen, hvem der skal hente nøglerne. Herefter sender appen automatisk en kode til modtageren, som giver adgang til boksen.

- Hvis du for eksempel lejer din lejlighed ud via Airbnb, kan man for et lille beløb leje en boks i 7-Eleven her på stationen og via appen give sine gæster besked om, hvornår de kan hente nøglen. I appen indtaster feriegæsterne en kode, og så springer lågen til boksen op, og gæsterne kan tage nøglen med sig, forklarer Sanne Vestergaard, købmand i 7-Eleven ved Aarhus Hovedbanegård.

Sharebox bliver også etableret i 7-Eleven på Immervad 1 og M. P. Bruunsgade 62. Priser for 24-timers leje af boksen er 25 kroner per døgn. Et abonnement på en måned koster 149 kroner.

- Behovet for sikker og bekvem udveksling af nøgler er steget markant efter udbredelsen af de mange deleøkonomiske tjenester. Og jeg er sikker på, at mange i Aarhus også vil få glæde af Sharebox og de nye muligheder for at overlevere nøgler, siger Sanne Vestergaard.

Koncept kendt fra udlandet

Sharebox er introduceret i Sverige og Norge i starten af 2018, og nu kommer turen til Danmark.

Sharebox vil blive introduceret i i alt 38 butikker i Helsingør, København, Frederiksberg, Valby, Odense, Aarhus og Aalborg. Hver butik giver adgang til 21 bokse døgnet rundt.

- At gøre Sharebox til en del af servicetilbuddet i 7-Eleven flugter 100 procent med vores dna, som er convenience. 7-Eleven er sat i verden for at spare kunderne tid og øge komforten i en travl hverdag. Det er blandt andet også derfor, vi har GLS pakkeshop, som mange danskere hver dag benytter. Sharebox er en naturlig forlængelse af vores eksisterende forretning, som vil bidrage med øget trafik til 7-Eleven, forklarer kommerciel direktør i 7-Eleven Morten Vedel.

Deleøkonomi: 7-Eleven bliver nyt nøgledepot for århusianerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce