Fra down under til headhunter


Fra down under til headhunter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torben Lund har en baggrund som forretningsudvikler og leder inden for blandt andet byggebranchen i både ind- og udland. Nu hjælper han virksomheder til vækst via Board Denmark.

Odder: Det er først og fremmest byggebranchen, der har formet manden bag Board Denmark.

Torben Lund har både en ingeniør- og en kommerciel uddannelse, og han er vant til at gøre komplekse udfordringer håndterbare. Han har erfaringer med sig fra blandt andet Carl F - Sanistål og XL Byg, som blev etableret for 10 år siden oven på fusionen af de to store indkøbsselskaber Ditas og Dendek fem år tidligere.

- Carl F fungerede som kapitalkæde, mens XL Byg er en frivillig kæde, så jeg har prøvet af at være på begge sider. Frivillige kæder har en større træghed i at implementere ændringer, men til gengæld er effekten så meget større, når den slår igennem, forklarer Torben Lund og fortsætter:

- Der bliver lagt mange strategier og truffet beslutninger i bestyrelser, men kun omkring en tredjedel bliver implementeret, som bestyrelsen har ønsket det. Derfor gælder det om at have de rigtige folk med sig.

Efter XL Byg kom Torben Lund til den tyske logistikvirksomhed og cementkomponent-producent Beumer Group, der ejer Crisplant i Aarhus, først med ansvar for det nordiske marked, og senere blev han udstationeret i Australien i tre år for at opbygge markedet down under.

- Vi vendte hjem i januar 2016 og jeg til en ny stilling i Beumers customer support, men samtidig meldte spørgsmålet sig: Hvad jeg egentlig gerne ville? Jeg har altid arbejdet med forretningsudvikling og ville gerne arbejde med bestyrelser og at finde de rette personer til opgaven. Det blev så til Board Denmark, slutter Torben Lund.

Fra down under til headhunter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce