Fuld fart fremad for Mercedes Benz

Direktør Bjarne Hessel åbner ny Mercedes Benz-afdeling i Tilst. Autoforhandlerkoncernen Ejner Hessel har investeret 80 mio. kroner i nye faciliteter. Foto: Anders Bach

Fuld fart fremad for Mercedes Benz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere modeller og afgiftsnedsættelser skaber vækst for Ejner Hessel, og forventningen er en stigning på 20 procent i 2018.

Aarhus: I 2016 solgte bilforhandleren Ejner Hessel cirka 4300 Mercedes Benz-personbiler på landsplan, i 2017 endte det på cirka 5000 styk. Heraf er der solgt cirka 800 Mercedes Benz-personbiler alene fra virksomhedens Aarhus-afdeling i Tilst.

I 2017 blev der solgt 2300 Mercedes Benz-varebiler på landsplan, og heraf er cirka 400 styk solgt i Aarhus.

Og den udvikling kommer til at fortsætte i de kommende år, forventer Ejner Hessels direktør, Bjarne Hessel.

- Som vi ser det, er der god grøde i erhvervslivet, og jeg forventer, at vi får vores del af kagen. Med det program, vi har både på personbiler og varebiler og i særdeleshed også på lastbiler, forventer vi at skabe en vækst på 20 procent i Aarhus-området. Med det nye bilhus specialindrettet til at sælge Mercedes Benz personbiler og varebiler, og værksted til at reparere personbiler, er vi gearet til de kommende år, siger Bjarne Hessel.

75 procent af salget af Mercedes Benz går til erhvervsbiler, både personbiler til firmabiler og varevogne.

Ejner Hessel i Tilst
 • Ny bygning på 6.200 etagemeter bliver indviet 19. januar ved siden af den eksisterende på Agerøvej i Tilst ved AarhusPris: 80 mio. kroner
 • Udstilling, reception og afleveringsområde: 2.500 kvadratmeter
 • Værksted, klargøring, vaskehal samt reservedelslager: 2.100 kvadratmeter
 • Kontorer, velfærd samt kælder: 1600 kvadratmeter
 • På værkstedet er der 20 servicelifte, samt fire lifte til klargøring og to dedikerede AMG-arbejdspladser
 • Udstilling med AMG shop-in-shop
 • Europas største skærm på 20 kvadratmeter, hvor bilen kan konfigureres i fuld størrelse
 • Den aktive indskrivningsproces udmåler bremseeffekt, dækmønster, tester undervogn og udstødning samt fortager hjuludmåling
 • På reservedelslageret er der indrettet automatiske lagerrobotter
 • Cirka 140 medarbejdere
 • Samlet areal for Mercedes Benz- og Renault-afdelinger i Tilst: 13.000 kvadratmeter

Masser af el-modeller på vej

- Vi ser store vækstmuligheder i de kommende år. I og med at Mercedes Benz udvider modelpaletten, og vi samtidig har fået afgiftsnedsættelser, så er vi mere attraktive i markedet end nogensinde, også over for almindelige familier, siger Bjarne Hessel.

Det gælder både inden for de traditionelle biler, men også fra 2019, når de første elbiler kommer på markedet.

Markedet for elbiler vil ganske givet stige i de kommende år, mener Bjarne Hessel. Mercedes Benz har planer om at lancere 10 forskellige modeller inden for elbiler inden 2025.

Direktøren forventer, at væksten i bilsalget vil medføre en udvidelse af personalet på 30-40 mand i løbet af de kommende fem år oven i de cirka 140, man åbner med fra 19. januar.

Bjarne Hessel tror også, at man kommer til at udvide åbningstiden i fremtiden, så folk kan få deres bil på værksted, når de har tid.

- Vi får nye kunder, og arbejde og fritid smelter mere og mere sammen. Hvis folk for eksempel skal bruge deres bil til at køre børn i børnehave, så har de ikke tid til at aflevere bilen, så vil de måske hellere have den repareret om aftenen.

Fuld fart fremad for Mercedes Benz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce