Højbjerg-bureau buldrer frem: 250 nye medarbejdere på 10 år

Per Kirchner, direktør i Novicell, der har oplevet stor vækst de seneste år med blandt andet opkøb. PR-Foto

Højbjerg-bureau buldrer frem: 250 nye medarbejdere på 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Novicell, der blandt meget andet er digitalt reklamebureau, går internationalt i jagten på vækst med kontorer i Spanien, Storbritannien, Norge - og Højbjerg.

HØJBJERG: I gamle dage ville man kalde Novicell for et reklamebureau. I dag er titlen et digitalt bureau, der hjælper dets kunder med at gøre sig på blandt andet sociale medier. Og det er Højbjerg-virksomheden ret god til.

For en halv snes år siden talte Novicell godt 10 medarbejdere i en villa på Miltonsvej i Højbjerg. I dag er 266 ansat i blandt andet hovedkontoret i Holmes Industrikvarter i Skandinavisk Tobakskompagnis tidligere lokaler.

Novicell er netop kommet med sine regnskabstal for 2018, og de fortæller om en omsætning på 134,5 millioner kroner i 2018, hvilket er en vækst på 20 procent i forhold til året før. Selv om overskuddet før skat er faldet fra 14,5 til 12,8 millioner kroner, tordner Novicell frem med vækst. Det sker især i internationalt regi.

- Vi har realiseret en lavere overskudsgrad i 2018 sammenlignet med de foregående år. Det skyldes først og fremmest, at vi har investeret massivt i vores udenlandske aktiviteter for at stille os bedre i kampen om de større, internationale kunder, som bare kræver en større international tilstedeværelse sammen med den styrkelse af rådgiverkompetencerne, der naturligt sker i et internationalt bureau. Regnskabet afspejler det, vi forudsagde for et år siden, siger administrerende direktør Per Kirchner.

Det er opkøb, internationalisering og organisk vækst, der booster omsætningen. Udover investeringer i Novicells afdelinger i London, Barcelona og Madrid har Novicell også været på opkøb i Danmark. I foråret 2018 opkøbte Novicell det anerkendte, danske Sitecore-bureau, C-Tilsted.

Det er i Skandinavisk Tobakskompagnis tidligere bygninger på Søren Nymarks Vej, at Novicell holder til. PR-Foto
Det er i Skandinavisk Tobakskompagnis tidligere bygninger på Søren Nymarks Vej, at Novicell holder til. PR-Foto

Software og digital markedsføring

Novicells kerneforretning er indenfor softwareudvikling. Væksten er først og fremmest drevet af den del af forretningen, der leverer enterprise ecommerce-løsninger. Det sker ifølge virksomheden til en stadigt voksende og mere international kundeportefølje. Samtidig er det også lykkedes at vækste andre forretningsområder.

Sitecore, som virksomheden C-Tilsted står for, benyttes særligt af større og mere komplekse virksomheder, der har behov for specialiserede it-løsninger, og det er netop i det segment, at Novicell ønsker at styrke sin position internationalt i fremtiden.

- Vi har haft behov for at styrke vores kompetencer for at kunne byde ind på større og mere forretningskritiske løsninger. Det er inden for de forretningskritiske løsninger, vi står stærkt, og det er her, vi gerne vil være endnu bedre internationalt, og derfor har det været strategisk vigtigt for os at styrke den del af forretningen, så vi kan åbne nogle nye døre globalt, siger Per Kirchner, der kan se, investeringerne bærer frugt

- Vi begynder så småt at se resultatet af de investeringer, vi har gjort det seneste år. I første kvartal af 2019 ligger vi klart over budget, og vores internationale afdelinger begynder at give det afkast, som vi har håbet på - desuden er tilgangen af kunder fortsat stigende. Blandt andet er der kommet en række, store globale kunder til via vores afdeling i London, så jeg har også en stærk tro på fortsat vækst fremover, siger Per Kirchner.

Novicell beskæftiger sine 266 medarbejder på kontorer i Danmark, Spanien, Storbritannien og Norge.

Højbjerg-bureau buldrer frem: 250 nye medarbejdere på 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce