Hyldes for bæredygtigt læringskoncept

Aabyhøjfirmaet CxD Aps og iværksætteren bag læringskonceptet Hopspots Aviaja Borup Lynggaard får overrakt Lotus Award i London 22. juni. Foto: Axel Schütt

Hyldes for bæredygtigt læringskoncept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CxD Aps i Aabyhøj har fået den internationale Lotus Award, der hylder arbejdspladser, der bidrager til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

AARHUS: De har svært ved at få armene ned på Nannasvej i Åbyhøj, hvor virksomheden bag Hopspots holder til. Virksomheden er nemlig netop blevet belønnet med en den internationale pris Lotus Award, der hylder arbejdspladser, som bidrager til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

- Vi er rigtig stolte af at have vundet prisen og håber, den kan være medvirkende til, at endnu flere børn får mulighed for en hverdag med bevægelse i skolen. Det gælder ikke mindst børn med ADHD og autisme, siger Aviaja Borup Lynggaard, der er kvinden bag det interaktive læringskoncept.

Hopspots består af 12 brikker med lysdioder og en ladestation med indbygget højttaler. Der er indtil videre udviklet syv forskellige spil til læring og leg i klasselokaler fra ind- til udskolingen.

Selve styringen foregår via en app på en iPad.

Store ambitioner

Virksomheden belønnes fordi Hopspots produceres i bæredygtige materialer. Men vigtigst er det, at produktet skaber bevægelse og giver lige muligheder for alle børn og giver dem ejerskab over teknologi.

Prisen gives på baggrund af virksomheden og produktets strategi, udførsel, kreativitet og originalitet.

CxD Aps, firmaet bag Hopspots, har ambitioner, der rækker langt ud over landets grænser. Drømmen er at give børn over hele verden mulighed for at bevæge sig, mens de lærer.

Det er derfor, CxD Aps nu tager hul på det internationale marked.

- Vi har netop sendt de første Hopspots til Qatar, hvor de er blevet positivt modtaget på specialskoler, siger Aviaja Borup Lynggaard.

Prisen overrækkes i London 22. juni.

Hyldes for bæredygtigt læringskoncept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce