Intego udvider med ny Aarhus-afdeling

Den nye afdelingsleder Flemming Jacobsen har mange års erfaring med automation. Han har i de seneste år drevet egen virksomhed og været afdelingsleder hos Linco Food Systems A/S og Caldan Conveyor A/S. Pressebillede

Intego udvider med ny Aarhus-afdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intego er klar med en ny automationsafdeling i Aarhus, hvor der netop er ansat en afdelingsleder og flere ansættelser er på vej.

Intego oplever stigende efterspørgsel inden for området "Industriel IT & Automation" og udvider derfor nu den eksisterende Aarhus-afdeling, der i dag beskæftiger 60-70 medarbejdere, med en automationsafdeling.

- Med etableringen af en automationsafdeling i Aarhus fortsættes den positive udvikling inden for Industriel IT & Automation i Intego A/S. Der er fortsat et stort effektiviseringspotentiale i de danske industrivirksomheder ved implementering af it- og automationsløsninger, herunder oplever vi store muligheder med Industri 4.0, digitalisering og datadrevet produktion, fortæller afdelingschef Torben Schwartz fra Intego IT & Automation og fortsætter:

- Derudover betyder etableringen også, at vi styrker vores tilstedeværelse i det østjyske. Vi forventer, at vi med denne udvidelse af Aarhus-afdelingens kompetencepalette nu vil komme endnu tættere på eksisterende og nye kunder i området.

 

Om Intego Industriel IT & Automation
  • Beskæftiger 50 højt engageret IT & Automationsmedarbejdere fordelt på afdelinger i Aalborg, Kibæk, Kolding og Odense og nu også Aarhus.
  • Leverer højt specialiseret IT & Automationsløsninger til primært produktionsvirksomheder og forsyningssektoren herunder vandforsyning, spildevand og fjernevarme.
  • Tilbyder innovative løsninger indenfor Industri 4.0 og IIoT bl.a. med produktet "Production Intelligence", der er en suite af apps til overvågning og optimering af produktionsanlæg.
  • Tilbyder som en del af Intego A/S industri service management som samlet servicekoncept.

Forventer medarbejdervækst

Automationsafdelingen  åbnede ved årsskiftet, og i den forbindelse er Flemming Jacobsen tiltrådt som afdelingsleder.

Integos division "Industriel IT & Automation" mærker i høj grad den stigende aktivitet i markedet, hvor Intego er leverandør af industrielle it- og automationsløsninger til flere af landets største industrikoncerner. I dag består divisionen af 50 mand fordelt på kontorerne i Aalborg, Kibæk, Kolding, Odense og Aarhus.

- Rekrutteringsprocessen er i fuld gang, og min forventning er, at jeg har en afdeling i fuld drift inden sommerferien. I mellemtiden har vi den store fordel, at vi kan trække på hele Integos eksisterende IT & Automationsstab, så der er et stort bagland til at løfte opgaverne, siger Flemming Jacobsen.

pcb

Intego udvider med ny Aarhus-afdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce