Mere end en halv mio. kroner til udsatte familier i Indien

Flere kendte ansigter deltog uden honorar i arrangementet, bl.a. Stine Bramsen som indtog scenen. Foto: Vildmedfoto.dk/FotoTrine

Mere end en halv mio. kroner til udsatte familier i Indien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16. juni var Centralværkstedet og Comwell Aarhus nye hovedsponsorer ved den danske udviklingsorganisationen Littlebighelps tredje succesfulde velgørenhedsmiddag i Aarhus til fordel for udsatte børn og familier i Indien.

AARHUS: Littlebighelp "Charity Dinner" 16. juni resulterede i en indsamling på 571.729 kroner. Pengene kom ind via billetsalg, donationer og en auktion med donerede genstande.

De 144 gæster kunne nyde en gastronomisk treretters menu med tilhørende vinmenu, musikalske indslag fra kendte kunstnere samt et gribende indblik i indiske gadebørns livsvilkår.

Stifter af Littlebighelp, Lisbeth Johansen, som er tidligere salgsdirektør i hotelbranchen, er glad for den store opbakning, der har været omkring arrangementet:

- Jeg er meget rørt over den fantastiske opbakning vi har mødt fra teamet på Centralværkstedet og Comwell Aarhus. Som hovedsponsor er deres støtte og entusiasme uvurderlig og uden dem er der intet i aften, der vil have været muligt. Catering Engros donerede råvarer til en lækker gastronomisk treretters menu, og Østjysk Vinforsyning donerede vine. Tusind tak også til alle gæster, kunstnerne, sponsorer, frivillige og virksomheder som har valgt at støtte op og donere til vores auktion. Og ikke mindst skal der lyde et kæmpe tak til sponsor og ambassadør for Littlebighelp, Karina Lind, der har stået i spidsen for at få hele arrangementet stablet på benene, siger Lisbeth Johansen i en pressemeddelelse.

Flere kendte kunstnere, blandt andet sanger Stine Bramsen, sanger Nicklas Sahl, skuespiller Rasmus Hammerich, og tidligere fodboldspiller Morten Wieghorst, skabte en en god stemning til gallaen. Alle optrådte uden honorar for at støtte op om Littlebighelps arbejde.

Auktionarius, Peter Beck, fra Bruun Rasmussen Kunstauktioner styrede auktionen på de donerede genstande.

Mere end en halv mio. kroner til udsatte familier i Indien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce