Ny trend: Hotellejligheder til erhvervsfolk skyder op i Skejby

Torsdag åbner det nye hotel i Skejby, der henvender sig til alle - men især til erhvervsgæster. PR Foto

Ny trend: Hotellejligheder til erhvervsfolk skyder op i Skejby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag åbner hotellet Guestapart i Skejby med 86 lejligheder specielt målrettet til udenlandske erhvervsfolk og forskere, der gæster Aarhus. Det nye koncept vinder ind i byen.

AARHUS: Hoteller specielt adresseret til erhvervslivets folk giver almindelige hoteller i Aarhus konkurrence. Guestapart åbner torsdag i Skejby med 86 lejligheder, restaurant, fitness og faciliteter, som er skræddersyede til længere ophold for udenlandske gæster indenfor erhvervslivet.

Det sker på adressen Tueager 5 klos op af Business Park Skejby og Universitetshospitalet. I forvejen har Athome Apartments etableret sig efter nogenlunde samme koncept med lejligheder på Hedeager i Skejby ikke langt derfra.

Hotellet Guestapart mener, at det udfylder et hul i markedet for hoteller med de såkaldt fuldt servicerede lejligheder, som imødekommer erhvervslivets øgede behov for længere ophold til udenlandske medarbejdere.

Guestapart tilbyder byens eksisterende hotelkæder korte ophold til deres gæster. Men ifølge hotellets direktør, Jeanette Damsholt, er konceptet unikt, fordi hotellejlighederne især henvender sig til gæster med behov for længere ophold.

- I Aarhus Nord er intensiteten af virksomheder rigtig høj, og vi ved samtidig, at arbejdsstyrken i området udgør mange projektansatte medarbejdere fra udlandet. For at imødekomme deres behov, har vi udformet alle vores værelser som mindre lejligheder, der er fuldt servicerede. Det giver mulighed for, at medarbejdere fra udlandet over en længere periode kan bo og føle sig hjemme hos Guestapart, siger Jeanette Damsholt.

Fakta
Guestapart er det første hotel i Aarhus, der tilbyder både service apartments og konferencefaciliteterHotellet ligger på Tueager 5 i Aarhus Nord med central placering ved Skejby Business Park, der huser 150 virksomheder og mere end 20.000 ansatte

86 hotellejligheder i størrelser på mellem 34-56 m2

Restaurant og café med fokus på økologi og bæredygtighed

Fitness- og spafaciliteter på i alt 540 m2 med kapacitet til 800 medlemmer

Besøg www.guestapart.dk for yderligere informationer
Der hører køkkenfaciliteter med, når gæsten tjekker ind i de nye hotellejligheder.  PR Foto
Der hører køkkenfaciliteter med, når gæsten tjekker ind i de nye hotellejligheder. PR Foto

Fitness og minispa

Antallet af kommercielle overnatninger i Aarhus er steget med 56 procent inden for de seneste fem år. Knap hver tredje kommer fra udlandet, viser tal fra Visit Aarhus.

Det nye hotel i Skejby bliver med adgang til restaurant og café samt fitness, minispa og konferencelokaler. Alle lejligheder har eget køkken, og gæsterne kan vælge at lade hotellets personale stå for de daglige indkøb.

- Vi gør hverdagen nem og bekvem for vores gæster, fordi vi har de fleste faciliteter i huset. Samtidig ved vi, at vores gæster ønsker at være tæt på deres arbejde og bo i nogle rammer, som ligger op til fællesskab med de øvrige gæster, siger Jeanette Damsholt.

Grundlaget er 20.000 ansatte

Hotellet rummer i alt 86 hotellejligheder i størrelser på mellem 34-56 kvadratmetre efter ideen om small living, hvor samtlige kvadratmetre er udnyttet og optimeret efter behovene ved længere ophold.

Skejby Business Park huser 150 virksomheder og mere end 20.000 ansatte.

- Vi oplever stor bevågenhed omkring vores koncept, og vi har allerede lavet nogle gode aftaler med flere af de større virksomheder i området. Vi mærker også en stor interesse fra Skejby Sygehus og Aarhus Universitet, hvor mange forskere, studerende og eksterne læger har behov for midlertidige ophold på et hotel som vores, siger direktøren.

Ny trend: Hotellejligheder til erhvervsfolk skyder op i Skejby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce