Rekordhandel: Risskov-villa solgt for 28,5 millioner kroner

451 af de eksklusive kvadratmeter: 28,5 millioner kroner var salgsprisen for denne Risskov-villa, der med havudsigt melder sig på banen som en af historiens dyreste i Aarhus-området. Foto: Lokalt Liebhaveri

Rekordhandel: Risskov-villa solgt for 28,5 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fjerde største villa-handel er gået igennem i Risskov, hvor en pragtvilla er solgt for 28,5 millioner kroner. Købsprisen var 13,5 millioner kroner for 12 år siden.

AARHUS: Boligmarkedet står endnu ikke i stampe, selv om mange eksperter taler om stagnation. Risskov-villa stod i 2018 for en rekordhandel i Aarhus, da den blev solgt for ikke mindre end 28,5 millioner kroner.

Handelen er ifølge boliga den fjerdedyreste hushandel nogensinde i Jylland.

Sælger har i øvrigt haft en umiddelbar god fortjeneste, idet den 451 kvadratmeter store villa blev erhvervet for 13,25 millioner kroner tilbage i 2013. Villaen er solgt af ejendomsmægleren Lokalt Liebhaveri, og den ligger på Starndvænget 5a. Da den ramte markedet første gang i 2017 var prisen 32 millioner kroner, men der er altså lavet prisregulering og siden et afslag på 3,5 millioner kroner samlet.

I salgsmaterialet blev ejendommen lanceret som "moderne luksus" med både hall, havudsigt og en ekstra lejlighed til for eksempel familiens teenager.

Risskov er i det hele taget et attraktivt område, der efter nabo-postnummeret i Aarhus C, er det dyreste postdistrikt uden for hovedstaden at købe villa eller rækkehus i. Ifølge tal fra Boliga gav køberne nemlig i gennemsnit 32.207 kroner per kvadratmeter i 2018.

Aarhus har flere million-handler

Det er ikke første gang, at Aarhus byder på handler i den helt store millionklasse. I foråret 2016 blev et hus i Egå - også med en beliggenhed helt ud til bugten solgt for 35 millioner kroner.

I 2007 blev en stor ejendom i Højbjerg med en bolig på 504 kvadratmeter også handlet for en høj pris. 39,75 millioner kroner lød salgsprisen, inden den økonomiske krise ramte, på. I Vejle blev en 681 kvadratmeter stor villa ud til Kongeskoven og Vejle Fjord i august 2006 solgt for 45 millioner kroner.

Den dyreste ejendom, der er til salg lige nu i Jylland, ligger i Bredballe-området i Vejle. Den er også den dyreste udbudte villa udenfor Hovedstaden, og prisen for de 436 boligkvadratmeter fra 2010 lyder på runde 30 millioner kroner.

Rekordhandel: Risskov-villa solgt for 28,5 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce