Rengøringens svar på Airbnb rykker til Aarhus

Hilfr slår sig blandt andet op på en garanti om 'hvid' rengørng og rykker nu ind i Aarhus. Pressefoto

Rengøringens svar på Airbnb rykker til Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hilfr har sat rengøringshjælp og kunder i forbindelse med hinanden i København siden juni. Nu skal aarhusianerne også kunne bestille og købe rengøring hos hinanden.

Aarhus: Det ene sted kan der sidde en studerende, der godt gider tjene lidt penge ved gøre rent, når det passer ind i studierne. Det andet sted sidder der måske en familie, der godt kunne bruge én til at svinge støvsugeren - men måske synes, at professionelle rengøringsfirmaer er for dyre eller ufleksible.

Det match vil platformen Hilfr sætte i system, og siden miden af juni har Hilfr i København fået 700 kunder og 150 hilfr'ere tilmeldt. Nu åbner platformen for kunder og hjælpere i Aarhus.

Ikke noget sort her

Ideen er, at begge parter sparer udgiften til mellemled, ford kunde og udbyder kommer direkte i kontakt. Lidt i stil med Airbnb og Über.

Samtidig sørger Hilfr for, at den overenskomstmæssige løn for rengøring følges, man har indført et "velfærdstillæg", hvor udbyderen af rengøring får 20 kroner oven i sin løn pr. time, og endeligt kræver Hilfr, at folk betaler skat. Skattespørgsmålet adresserer man bl.a. ved at lave tredjepartsindberetninger til Skat. 

Som kunde kan man bestille lovlig rengøring fra 150 kroner i timen. Man kan også benytte sig af håndværkerfradrag, når man bestiller gennem Hilfr, som oplyser, at hvid rengøring ellers normalt koster 250-300 kroner i timen.

Niels Martin Andersen, medejer Hilfr, oplyser, at Hilfr har store forventninger til Aarhus, og at man har modtaget mange henvendelser fra aarhusianere, som har spurgt, hvornår platformen ville åbne her. /EXP

Rengøringens svar på Airbnb rykker til Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce