Risskov-rigmand har solgt kendt tøjfirma

Allan Freivald åbnede Sisters Point i 1994. Her ses han 10 år efter han startede firmaet. Foto: KIm Haugaard

Risskov-rigmand har solgt kendt tøjfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan Freivald er blevet rig af Sisters Point. Nu har han solgt firmaet.

RISSKOV: Det kendte danske tøjfirma Sisters Point har fået nye ejere. Den tidligere ejer, Risskov-rigmanden Allan Freivald, har solgt Sisters Point, som han selv etablerede i 1994.

Det skriver branchebladet Tøj.

Den nye ejer er firmaets direktør Rasmus Buus Nielsen. Han har sammen med sin hustru Susanne Buus Nielsen gennem en årrække været en del af selskabet.

- Det har, de sidste otte år siden Rasmus og Susanne blev medejer, ligget i kortene, at Rasmus og Susanne en dag skulle overtage firmaet. Det glæder mig, at det nu er lykkedes for dem, og jeg er sikker på, at de vil fortsætte den gode rejse, som Sisters Point har været på over de sidste godt 23 år, siger Allan Freivald til Tøj.

Mangemillionær

Overtagelsen for Rasmus Buus Nielsen og Susanne Buus Nielsen skete med virkning fra 30. juni 2018.

Ifølge de nye ejere kommer virksomheden ikke til at mærke nogen mærkbar forskel ved ejerskiftet, da Rasmus Buus Nielsen har siddet som direktør for Sisters Point de seneste 10 år, samtidig med at Susanne Buus Nielsen fortsætter som kreativ chef med ansvar for indkøb/design og marketing.

Den tidligere ejer Allan Freivald er ifølge Finans.dk blevet mangemillionær på Sisters Point, som gennem årene har givet store overskud. Således tjente virksomhenden 7,1 mio. kroner i 2017. Selskabets egne butikker tabte dog penge.

Ifølge firmaet selv var tanken bag Sisters Point at lave et nyt ungt tøjfirma, men i stedet for tidens traditionelle to årlige kollektioner, skulle Sisters Point have fokus på hurtig levering af tidens tendenser, ingen faste kollektioner - bare trends til tiden.

Risskov-rigmand har solgt kendt tøjfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce