Sengeforhandler rykker ind i Aarhus

Det Grønne Hjørne i Frederiksgade var kendt som en budget-billig restaurant midt i Aarhus. Nu flytter en sengeforretning ind i gemakkerne i stedet. Pressefoto

Sengeforhandler rykker ind i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AARHUS: For et par år siden lukkede den legendariske restaurant Det Grønne Hjørne på hjørnet af J.M. Mørksgade og Frederiksgade, og den grønne bygning blev revet ned.

Nu står en spritny bygning i fire etager klar med butikslokale i gadeplan og 12 lejligheder ovenover. Ind i stueplan rykker Auping Senge med en ny såkaldt brand store og åbner 25. maj.

Det er Danbolig Erhverv, der har stået for kontrakten med Auping Store Aarhus.

- Vores netværk af butiksindehavere og kædekoncepter efterspørger konstant velbeliggende butikslejemål i hele byen og i særdeleshed på strøgbeliggenhederne. Det er ikke lejere, der mangler i Aarhus, det er nærmere tomme butikker, vi mangler, siger udlejningschef Lars Kjær fra Danbolig Erhverv.

Auping Store oplyser, at Aarhus med byens fokus på bæredygtighed var et oplagt valg som virksomhedens næste butiksdestination.

Auping er en såkaldt Cradle2Cradle certificeret virksomhed med en fabrik og en produktion, som er CO2-neutral. Auping benytter enten kun fuldt biologisk nedbrydelige eller 100 pct. genanvendelige materialer, vandbaseret maling, CFC-fri skum og PEFC tømmer.

Butikken er på cirka 200 kvadratmeter, som vil blive indrettet med sengemiljøer i forskellige designs, der afspejler tidens trends i farver og tekstiler med udgangspunkt i Aupings forskellige sengemodeller.

høg

Sengeforhandler rykker ind i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce