Slut med kedelige referater

Hos First Agenda arbejder de på højtryk på at gøre deres virksomhed til en verdenssucces. Foto: First Agenda

Slut med kedelige referater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hos First Agenda i Aarhus arbejder de for at lette hverdagen for mødedeltagere i Danmark - og til næste år hele verden.

First Agenda: Forestil dig det her: Du har holdt formiddagsmøde med dine kolleger, og I går alle sammen derfra med et indtryk af at være enige om, hvad der er blevet sagt og besluttet. Men timerne går, og på den anden side af frokost er nogle af detaljerne ved at være forsvundet, og derfor skal I bruge en masse tid til det næste møde med at opsummere dem.

Lyder det bekendt? Så er der hjælp at hente hos First Agenda i det vestlige Aarhus. Deres apps, Prepare og Assistant er nemlig skræddersyet til at lette de cirka to millioner møder, der bliver holdt hver dag i Danmark.

- Vi bruger vores helt egen teknologi til talegenkendelse, som man kender den fra for eksempel Siri hos Apple. Men vores er lavet specifikt til møder, hvor de andre jo skal kunne forstå alting, og det kan de ikke helt endnu. Vores app ved, at det er folk, der sidder i møde, og derfor fungerer den rigtig godt til lige præcis det, siger Kasper Lyhr, der er CEO hos First Agenda.

Både Prepare og Assistant kan hjælpe med stort set alle facetter af mødecirkusset. Prepare kan hjælpe med at holde styr på stakke af dokumenter, mens Assistant for eksempel kan tage referat, uddelegere opgaver og inddele referatet i emner.

Entrepeneur of the Year
EY, international revisions- og rådgivningsvirksomhed, står for den landsdækkende vækst-konkurrence Entrepreneur of The Year. For andet år kåres morgendagens vindere i en særlig start up-kategori.

Avisen Danmark præsenterer de tre nominerede start up-virksomheder i det jyske og fynske område, i alt ni iværksætter-virksomheder, i løbet af disse uger.

De regionale vindere findes i første uge af november.

Landskonkurrencen afgøres den 30. november i Forum København.
...men der er også tid til at have det sjovt. Foto: First Agenda
...men der er også tid til at have det sjovt. Foto: First Agenda

Målet er en verdenssucces

Indtil videre kommer First Agendas kunder primært fra Danmark og Norge med et par enkelte i England, på Færøerne og i Grønland. Men ambitionerne er på plads for mødenørderne.

- Det, vi gerne vil opnå, er en verdenssucces, og for at gøre det skal vi sørge for, at så mange brugere som muligt har adgang til vores apps. Derfor har vi også indrettet dem på, at de spreder sig naturligt - for eksempel ved at man deler mødereferater med hinanden, siger Kasper Lyhr.

De ambitioner tager efter planen konkret form i starten af 2018, når First Agenda ruller mod Tyskland, England og USA. Og her kommer det til deres fordel, at deres produkt er digitalt.

- Vi behøver jo ikke et stort distributionsnetværk - vi bruger allerede App Store og Google Play, og det fortsætter vi med. Det handler primært om digital markedsføring gennem for eksempel sociale medier, fortæller Kasper Lyhr, som er positiv med hensyn til mulighederne for succes.

- Vores apps passer ind alle steder. Der er jo ikke nogen, der gider at skrive mødereferater, griner han.

Slut med kedelige referater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce