Søstrene Grene bygger nyt logistikcenter

Søstrene Grene er ved at bygge et nyt logistikcenter lige ud til Herning-motorvejen. Pressebillede

Søstrene Grene bygger nyt logistikcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En eksplosiv vækst hos Søstrene Grene sætter skub i byggeriet af en ny stor terminal, lagerhal og administration i Brabrand.

Søstrene Grene bygger nu et nyt logistikcenter lige ud til motorvejen i Årslev i Aarhus. Det nye logistikcenter bliver på 30.000 kvadratmeter lager og terminal, samt 1.200 kvadratmeter administration, og investeringen skal være med til at fremtidssikre Søstrene Grene.

- Lige nu har vi lager fire forskellige steder, og vi har simpelthen sprængt rammerne på grund af den vækst og ekspansion, vi oplever i øjeblikket. Alene i år forventer vi en vækst i omsætning på cirka 40 procent. Med det nye lager får vi samlet vores lagerfunktion, og vi får en moderne og effektiv logistik, hvor vi kan udnytte kvadratmeterne meget bedre, siger Mikkel Grene, CEO for Søstrene Grene.

Butikskæden har lige nu cirka 140 butikker fordelt på 12 lande. Antallet forventes at nå op på 350 butikker inden for de næste tre år. 

Søstrene Grenes nye logistikcenter
Byggestart: Januar 2017Forventet ibrugtagning: Januar 2018

Areal grund: 85.771 kvadratmeter

Areal lager + terminal: 29.986 kvadratmeter

Areal administration: 1.200 kvadratmeter

Byggefirma: Dansk Halentreprise

Kapacitet: Cirka 350 butikker

Æstetisk byggeri

Byggeriet af det nye logistikcenter gik i gang i januar, og lagerdelen skal stå færdigt 1. november, mens administrationen ventes færdig 1. december. Det hele forventes at blive taget i brug 1. januar 2018.

Logistikcentret er placeret i Logistikparken ud til Herningmotorvejen.

- Det har været vigtigt for os, at det var nemt at komme dertil, da vi gerne vil beholde vores dygtige medarbejdere. Samtidig er det et spændende og attraktivt erhvervsområde, og vi får en god eksponering med facade helt ud til motorvejen. Derfor er det også vigtigt for os at lave et æstetisk og flot byggeri. Vi håber jo lidt, at det kan blive kendt som Søstrene Grene-krydset, siger Mikkel Grene.

Søstrene Grene er i øvrigt grundlagt i Aarhus.

pcb

Søstrene Grene bygger nyt logistikcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce