Softwarevirksomhed vokser derudad

- Vi får mulighed for at skabe symbioser med andre, som laver komplementære produkter - for eksempel nogen, der har et produkt til rettighedsadministration. Måske kan vi integrere vores produkter i den samme platform eller byde ind på et udbud i fællesskab, siger Klaus Kristensen om I-Trusts muligheder i partnerskabet med Atea. Pressefoto

Softwarevirksomhed vokser derudad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En cloudbaseret platform, som bliver benyttet i samtlige danske kommuner - heriblandt på 750 folkeskoler - og et nyt partnerskab har for alvor givet I-Trust luft under vingerne - også uden for landets grænser. Bjerringbro-virksomhedens værktøjer hjælper blandt andet med at måle og sikre, at EU's nye persondataforordning GDPR bliver overholdt.

BJERRINGBRO: Indtil for ganske nyligt kunne Klaus Kristensen nøjes med en enkelt hånd, når han skulle tælle sine ansatte i softwarevirksomheden I-Trust i Bjerringbro. Det kan han ikke længere.

Først var de to, så blev de fire og seks, men i dag har direktøren 15 medarbejdere på fuldtid. En udvikling på få år, selv om virksomheden har eksisteret siden 2002.

Det begyndte hjemme fra privaten i Ulstrup, men for halvandet år siden rykkede I-Trust ind i erhvervs- og udviklingsparken KnowHowZ i Bjerringbro blandt andet for at kunne drage fordel af jernbaneforbindelsen mellem Aarhus og Struer til at trække studerende til. Et behov, der bestemt ikke er blevet mindre.

Softwarevirksomheden har udviklet en cloudbaseret platform, som bliver anvendt i alle danske kommuner - heriblandt 750 danske folkeskoler - og som indeholder en række værktøjer, der hjælper med at måle og arbejde med at sikre, at man lever op til for eksempel EU's nye persondataforordning, GDPR. Her kan kunderne også sammenligne sig med andre brugere og se på hvilke af de omkring 400 parametre, man er bedst eller dårligst og identificere, hvor der ligger personfølsomme data i organisationen samt lave egne risikovurderinger.

Aftalen med de 98 kommuner går via Kommunernes Landsforening, mens I-Trust også har solgt licenser en stribe svenske kommuner, et stort advokatkontor i Belgien og er kommet med i et projekt i Litauen. Desuden er I-Trust en af foreløbig 25 softwarevirksomheder - såkaldte ISV'er, Independent Software Vendors - der har indgået partnerskab med Danmarks største IT-leverandør, Atea.

Et partnerskab, som Klaus Kristensen forventer kommer til at forstærke vokseværket:

- Vi sælger vores løsninger selv, men vi sælger også via partnere. Ved at blive en del af Ateas store partnerskabsprogram åbner vi for en hel masse kompetencer, vi ikke selv har. Samtidig gør partnerskabet gør os i stand til at blive en del-leverandør til de store offentlige SKI-aftaler, som vi ellers ikke ville kunne komme i nærheden af. Det kommer til at ændre sig nu, og så møder vi en række lignende virksomheder, som vi kan lære noget af.

Det nye netværk, som I-Trust nu er en del af, kommer også til at vokse. Atea har sat som mål at runde 100 partnerskaber i Danmark inden for få år.

Softwarevirksomhed vokser derudad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce