Virksomhed hiver dag ud af kalenderen: Alle medarbejdere arbejder frivilligt i Aarhus

Frivilligecentret organiserer dagen for Randstads cirka 60 medarbejdere, som giver en dags ulønnet arbejde i Aarhus for forskellige organisationer. Her foto fra tidligere arrangement. PR-foto

Virksomhed hiver dag ud af kalenderen: Alle medarbejdere arbejder frivilligt i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekrutteringsbureauet Randstads medarbejdere arbejder frivilligt én dag - 12. april - i Aarhus for Kirkens Korshær, Gallo Gartneriet, Kvindehuset og andre.

AARHUS: Alle medarbejdere i rekrutteringsbureauet Randstad kaster, hvad de normalt har i hænderne, og yder frivilligt arbejde én dag i forskellige hjælpe-organisationer i Aarhus, der godt kan bruge en hånd.

Det vil sige, at 60 medarbedjere fra firmaet kaster sig ud i frivilligt arbejde i Aarhus for en stribe organisationer. På verdensplan vil virksomheden donere ialt 160 årsværk til ulønnet og frivilligt arbejde.

Det er 12. april, at Randstad trækker alle sine danske medarbejdere væk fra arbejdsstationerne og øremærker dagen til frivilligt arbejde. Projektet er en del af et internationalt CSR-projekt - "Randstad with Heart" - der gælder alle virksomhedens 40.000 medarbejdere i hele verden.

I korte træk handler det om, at Randstad opfordrer alle sine medarbejdere til at bruge en arbejdsdag om året på frivilligt arbejde. I store tal betyder det, at virksomheden på verdensplan allokerer 160 årsværk til frivilligt arbejde.

Vikarbureauet Randstad
  • Vikarbureauet Randstad blev stiftet i Holland i 1960 af Frits Goldschmeding.
  • Den første oktober 1997 opkøbte virksomheden det danske rektrutteringsfirma "Sejersen", som var etableret i Danmark i 1983, og dermed et de første af sin slags i markedet.

Det er op til de enkelte lande at implementere Randstad with Heart. I Danmark er det blevet besluttet, at virksomhedens medarbejdere tager til Aarhus og yder frivilligt arbejde, der kommer Aarhus Frivilligcenter til gode.

Frivilligcenter Aarhus har blandt andet peget på Kirkens Korshær, Kvindehuset, Reden, Wefood og Gallo Gartneriet som steder, hvor Randstads medarbejdere kan gøre en forskel. Her skal medarbejderne blandt andet hjælpe med malerarbejde, havearbejde og andre forefaldende, praktiske opgaver, som foreningerne ellers ikke har ressourcer til at løfte og er meget glade for at få hjælp til.

Hos Frivilligcenter Aarhus er man glade for de mange ekstra hænder 12. april. Det siger lederen, Helle Sanderhoff Degn.

- Vi er rigtig glade for Randstads initiativ, og vi oplever også, at flere og flere virksomheder får øjnene op for den slags projekter. Det gavner nemlig både erhvervslivet og foreningslivet. Vi har for nyligt gennemført et lignende projekt med Salling Group, og det var i hvert fald en stor succes, siger Hanne Sanderhoff Degn, der er leder af Frivilligcenter Aarhus.

Center gør stor forskel

Hos Randstad har det været vigtigt, at frivilligecentret gør en stor forskel.

- Jeg synes, Randstad with Heart er et fantastisk projekt, hvor vi kan komme ud og gør en forskel for nogen, der virkelig har brug for det. Meget kunne slet ikke fungere, hvis vi ikke havde disse frivillige ildsjæle som hver dag gør en kæmpe forskel, siger Nima Astanehdost, der er administrerende direktør for Randstad i Danmark, og forklarer, hvorfor pilen pegede på Aarhus Frivilligcenter.

- Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe så mange som muligt, og jeg tror, at det vil give størst effekt, hvis vi sammen tager en dag ud af kalenderen og løfter i flok. Et par gange om året samles alle Randstads medarbejdere i Aarhus for at udveksle erfaringer, og i år lader vi så denne samling stå i frivillighedens tegn. Da vi hørte om Frivilligcenter Aarhus, stod det hurtigt klart, at her er en rigtig god organisation, som vi gerne vil støtte, forklarer Nima Astanehdost.

Virksomhed hiver dag ud af kalenderen: Alle medarbejdere arbejder frivilligt i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce