Borring: Måske sidste chance for Laurbjerg


Borring: Måske sidste chance for Laurbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når borgmester Nils Borring (S) sammen med Venstres gruppeformand Flemming Nørgaard og Birgit Liin fra ?Borgergruppen trinbrættet tilbage til Laurbjerg? rejser til København på torsdag for at fremlægge sagen omkring et trinbræt i Laurbjerg for Folketingets Transportudvalg, så ser han det som en af de sidste muligheder for at påvirke Folketinget til at genåbne Laurbjerg Station.

Når borgmester Nils Borring (S) sammen med Venstres gruppeformand Flemming Nørgaard og Birgit Liin fra 'Borgergruppen trinbrættet tilbage til Laurbjerg' rejser til København på torsdag for at fremlægge sagen omkring et trinbræt i Laurbjerg for Folketingets Transportudvalg, så ser han det som en af de sidste muligheder for at påvirke Folketinget til at genåbne Laurbjerg Station.

»Dette er noget af det sidste, vi kan gøre. Hvis ikke dette møde kan påvirke sagen, så ved jeg ikke lige, hvad vi mere kan gøre. Jeg ser det som en af de sidste muligheder for, at vi selv kan gøre noget for at få toget til at standse i Laurbjerg,« siger han.

Byrådet har besluttet at ville bidrage med op til fem mio. kr., hvis Folketinget beslutter, at Laurbjerg station genåbner. Og alt efter beregningerne svarer det til en tredjedel af prisen, idet Trafikstyrelsen mener at det koster 15 mio. kr., mens Cowi har anslået prisen til 10,6 mio. kr.

Foruden de to politikere Flemming Nørgaard og Nils Borring samt Birgit Liin deltager også afdelingsleder for Trafik og Veje i Favrskov Kommune Allan Therkelsen i turen til København.

Borring: Måske sidste chance for Laurbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce