Fodboldeventyret i Houlbjerg

Avisudklip fra dengang den famøse opykningskamp blev spillet. PR-foto: Bramminge

Fodboldeventyret i Houlbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En arbejdsgruppe vil forsøge at nedskrive historien om, hvordan det kunne lade sig gøre for så lille et lokalsamfund at spille i Danmarksserien i fodbold.

Houlbjerg: På initiativ af nogle af spillerne på det hedengangne jyllandsserie-/danmarksseriehold i 60'ernes og 70'ernes Houlbjerg er der igangsat en arbejdsgruppe, der vil forsøge at nedskrive historien om, hvordan det kunne lade sig gøre for så lille et lokalsamfund at spille i Danmarksserien i fodbold.

Gruppen er startet på foranledning af Bo Daugaard, og han har sine to brødre Jan og Lars på sidelinjen.

Der har været inviteret til et opstartsmøde, hvor tidligere spillere, der løbende har deltaget i de afholdte Players Days, var inviteret. Der mødte en del op, og det blev startskuddet for arbejdet.

Der er nedsat en arbejdsgruppe bestående af Bo og Lars Daugaard, Bent og Steen Thomassen og Børge Jensen og Kaj Skoubo. Desuden deltager Ketty Schougaard i arbejdet som repræsentant for følgerne (koner, kærester, publikum).

Bogen kommer til at koncentrere sig om storhedstiden i 60'erne og 70'erne men også før og efter, ligesom der bliver et afsnit om fodboldens indvirkning på befolkningen og selve byen.

- Vi efterlyser historier, billeder, anekdoter af enhver art. Ikke blot om selve kampene, men også om, hvordan det indvirkede på det omgivende samfund. F.eks. kunne det være sjovt om nogle af omegnsklubberne ville deltage med deres opfattelse af Houlbjerg som fodboldklub dengang. Billedmateriale af enhver art er ligeledes på ønskesedlen, skriver gruppen i en pressemeddelelse.

Kontaktperson er Bo Daugaard, som kan træffes på telefon eller send en mail til bo.daugaard@mail.dk.

Fodboldeventyret i Houlbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce