Mulig børnelokker på spil: 4. klasse-pige antastet

Modelfoto: Iris/Scanpix

Foto: bruiser - Fotolia

Mulig børnelokker på spil: 4. klasse-pige antastet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En episode i Hadsten fredag morgen har fået skolelederen på Bavnehøjskolen til at advare de øvrige skoler i byen mod en mulig børnelokker.

Elever, forældre og lærere i Hadsten har siden fredag været på udkig efter røde varevogne.

Ved 8-tiden fredag morgen blev en pige, der går i 4. klasse på Bavnehøjskolen, kontaktet af en mand, der holdt parkeret i krydset på toppen af Skovvej i Hadsten.

Manden spurgte angiveligt, om ikke pigen havde lyst til at køre på McDonalds med ham. Det afviste hun dog, og manden, der kørte i en rød varevogn, forsvandt igen, da pigen sagde, at hun ville ringe til politiet.

Episoden fik lørdag skolelederen på Bavnehøjskolen, Jakob Møller Andersen, til at orientere om sagen på skolens hjemmeside.

»Manden er mellem 30 og 40 år, og han kørte i en rød varevogn. Der er indgivet anmeldelse til politiet og skolerne i Hadsten er kontaktet. Skoleforvaltningen i Favrskov Kommune er ligeledes orienteret«, skriver han.

»Jeg vil sørge for, at der orienteres kort i klasserne mandag med henvisning til, at afvise kontakt, hvis noget lignende skulle gentage sig«.

Flere episoder

Skolelederens advarsel har hurtigt spredt sig til en række Facebook-grupper centreret omkring beboere i Hadsten, hvor medlemmerne opfordres til at dele.

Og måske står fredagens episode ikke alene.

Ifølge TV2 Østjylland, der søndag er blevet kontaktet af skolebestyrelsesformanden for Lilleåskolen i Laurbjerg, kan der have været flere episoder med en mulig børnelokker i området.

»Skoleleder på Lilleåskolen i Laurbjerg, Bente Schultz, meddelte i sidste uge, at der torsdag den 6. januar har været et lignende tilfælde som det i Hadsten nu, hvor et barn er blevet opsøgt af en mand - angiveligt i en mørk bil« siger formanden Birgit Liin til TV2 Østjylland.

Også denne episode, der skulle være foregået i Houlbjerg, er blevet meldt til politiet.

Hos Østjyllands Politi kunne man ikke oplyse, hvor mange anmeldelser, der er indløbet siden 6. januar, da Århus Stiftstidende søndag talte med vagtchefen.

Han forsikrede dog, at anmeldelserne bliver behandlet seriøst af den rette afdeling.

Mulig børnelokker på spil: 4. klasse-pige antastet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce