Ny bagerbutik åbner på Østergade

Den nye bagerbutik får også en café, hvor man kan slå sig ned med en kop kaffe og lidt lækkert til. Jørgen Mathiesen glæder sig til at tage imod de første kunder på lørdag. Privatfoto

Ny bagerbutik åbner på Østergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brødet leveres af Mester Jacob i Hadsten, når den nye bagerbutik åbner i Hammel.

Hammel: En ny bagerbutik slår dørene op i Hammel lørdag 12. januar. Det er iværksætteren Jørgen Mathiesen der åbner den nye butik på Østergade 37 i Hammel.

Brødet bages af bagermesteren Mester Jacob i Hadsten, og butikken vil sælge både brød og kager, som man enten kan tage med hjem, eller spise i den tilhørende café, hvor der til sommer også vil være isbar.

Butikken er åben tirsdag til fredag kl. 6.30 til 16.30, samt lørdag til mandag 6.30 til 13.

- Hvis vores kunder har bestemte ønsker kan de forudbestilles, så har vi det næste dag. For eksempel kagemand, større ordrer eller specielle kager og brød. Vi har et rullende sortiment, så der vil være forskellige typer kager på de enkelte dage. Der vil også være forskellige sandwich på menukortet. Vi tager gerne imod forslag, ønsker og ideer fra kunderne, siger Jørgen Mathiesen i en pressemeddelelse.

Travl iværksætter

Han forventer selv at stå bag disken i morgentimerne, men ellers vil et fast personale være at finde i butikken.

Ud over at blive butiksejer, vil Jørgen Mathiesen fortsætte i sit job som ekstern mentor for Jobcenter Favrskov. Den 57-årige butiksindehaver er vant til at have travlt, han kaster sig nemlig gerne ud i nye projekter.

- Det er kontakten med andre mennesker, der er mit drive, og jeg vil gerne være med til at skabe noget positivt. Dette er en stor del af begrundelsen for at starte en bagerbutik i Hammel, hvor der i en periode ikke har været nogen. Jeg faldt for den charmerende og anderledes butik i Østergade, hvor det er let at komme til at parkere, siger han.

Ny bagerbutik åbner på Østergade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce